dziadek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Dopiero teraz powoli doceniam eSę a Wy mi tutaj takie insynuacje, normalnie szok A tak serio to mam nawet budżet na nią przewidziany, ale to musi jeszcze minąć przynajmniej pół roku. Może do BT się wyrobie. spoko na moja krytykę wszystkiego zawsze możesz liczyć
szymeniu Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ale nic nie obiecuję bo mogą być też inne ciekawe opcje. Szczególnie spod znaku AMG
wladi Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Szymek co by nie było to ja już napewno będę Twoim pasażerem bo teraz w BT trochę popłynąłem:facepalm:
szymeniu Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Teraz to już będzie inaczej bo w tym roku to ja byłem świeżak i niektórzy nawet nie podeszli do mnie bo chyba ich coś zatrzymało
wladi Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Teraz to już będzie inaczej bo w tym roku to ja byłem świeżak i niektórzy nawet nie podeszli do mnie bo chyba ich coś zatrzymało Pewnie byli oszołomieni blaskiem Twoich felg:polew::decayed:
dziadek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Teraz to już będzie inaczej bo w tym roku to ja byłem świeżak i niektórzy nawet nie podeszli do mnie bo chyba ich coś zatrzymało Ja tam zanim wsiadę to sprawdzam schowek, zeby znowu takiej wiochy jak w tym roku nie było
szymeniu Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Na razie jaram się wczorajszymi wynikami mojej amatorszczyzny. Co nie zmienia faktu że miałem podobno najlepszy czas ---------- Post dopisany at 22:03 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- Teraz to już będzie inaczej bo w tym roku to ja byłem świeżak i niektórzy nawet nie podeszli do mnie bo chyba ich coś zatrzymało Ja tam zanim wsiadę to sprawdzam schowek, zeby znowu takiej wiochy jak w tym roku nie było Nieważne co kupię pierwsze co zmienię lampkę w schowku.
dziadek Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Teraz to już będzie inaczej bo w tym roku to ja byłem świeżak i niektórzy nawet nie podeszli do mnie bo chyba ich coś zatrzymało Ja tam zanim wsiadę to sprawdzam schowek, zeby znowu takiej wiochy jak w tym roku nie było Nieważne co kupię pierwsze co zmienię lampkę w schowku.
Wandej Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Szymei widziany dzisiaj na wylocie z Krakowa stronę A4:) Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
szymeniu Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2013 No ostatnio to ogólnie mnie widać w Krakowie bo tam spędzam prawie codziennie kilka godzin
Wandej Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Oczywiście tel przy uchu i ogien:-D Wysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2
szymeniu Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Oczywiście tel przy uchu i ogien:-DWysyłane z mojego LT15i za pomocą Tapatalk 2 To w którym miejscu mnie widziałeś ? Przez telefon to ja teraz bawię się w zdalne sterowanie tym bardziej że dłuuugi weekend ---------- Post dopisany at 20:21 ---------- Poprzedni post napisany at 19:38 ---------- Dzisiaj się przekonałem jakie zdolności ma moje auto, fakt cisnąłem go na manualu że aż kwiczał ale Panamery GTS i RS6 nie odpuściłem. Odjechały mi dopiero jak się ogranicznik u mnie włączył przy 270 km/h. Ogólnie dzisiaj sporo "wyścigów" było na autobahnie. 4.2 TDI w A8 i BiTDI w A7 to nie ta liga w ogóle. Rożnica jest bardzo duża zwłaszcza powyżej 170 km/h. W piątek jadę na Niemcy oglądać kilku kandydatów do towarzystwa dla S6 coby samotna nie była. Wiem że co poniektórzy stwierdzą że mnie deczko w dekiel jebie ale otóż zamyśliłem sobie taki projekt. W związku z tym że auto ma mieć manual dobry napęd na 4 buty i być szybkie pomyślałem sobie o R8 V10 koniecznie na ręcznej skrzyni. Oczywiście auto byłoby gruntownie przebudowane pod Twin-Turbo i moc ... no powiedzmy że dużo. Obecnie domykam kilka spraw i nie wiem czy uda mi się to tak wszystko do ręki załatwić jakbym chciał, z powodów wielu obowiązków ale przynajmniej spróbuję. Chciałbym żeby auto nadawało się do wyścigów na 1/4 mili i 1 milę oraz ewentualnie żeby dawało rady na torze. Naoglądałem się relacji Nosb'a, Sprotmile itp. Ponadto ostatnio zachorowałem na szybkie przejażdżki. Po prostu chciałbym spróbować jakiegoś tam projektu wiedząc że w Polsce są dobrzy fachowcy od Audi. Także powoli step by step.
variocustoms Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 to zapraszam na detailing i Ski i drugiego autka
Flyer Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Dzisiaj się przekonałem jakie zdolności ma moje auto, fakt cisnąłem go na manualu że aż kwiczał ale Panamery GTS i RS6 nie odpuściłem. Odjechały mi dopiero jak się ogranicznik u mnie włączył przy 270 km/h. Ogólnie dzisiaj sporo "wyścigów" było na autobahnie. 4.2 TDI w A8 i BiTDI w A7 to nie ta liga w ogóle. Rożnica jest bardzo duża zwłaszcza powyżej 170 km/h.W piątek jadę na Niemcy oglądać kilku kandydatów do towarzystwa dla S6 coby samotna nie była. Wiem że co poniektórzy stwierdzą że mnie deczko w dekiel jebie ale otóż zamyśliłem sobie taki projekt. W związku z tym że auto ma mieć manual dobry napęd na 4 buty i być szybkie pomyślałem sobie o R8 V10 koniecznie na ręcznej skrzyni. Oczywiście auto byłoby gruntownie przebudowane pod Twin-Turbo i moc ... no powiedzmy że dużo. Obecnie domykam kilka spraw i nie wiem czy uda mi się to tak wszystko do ręki załatwić jakbym chciał, z powodów wielu obowiązków ale przynajmniej spróbuję. Chciałbym żeby auto nadawało się do wyścigów na 1/4 mili i 1 milę oraz ewentualnie żeby dawało rady na torze. Naoglądałem się relacji Nosb'a, Sprotmile itp. Ponadto ostatnio zachorowałem na szybkie przejażdżki. Po prostu chciałbym spróbować jakiegoś tam projektu wiedząc że w Polsce są dobrzy fachowcy od Audi. Także powoli step by step. Brawo ! Kiedy robimy stronkę?
szymeniu Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Michał po stronkę i to taką rozbudowaną zgloszę się po weekendzie. Dobrze że mi przypomniałeś
wladi Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Szymeniu masz rację ładnie Ci odjebało hihi ale będziemy Ci kibicować:decayed:
Blachu Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 R8 Twin Turbo Od 1:57 min ładnie się zbiera
Hardjack Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 A ja Ciebie Szymeniu jeszcze ani razu we wro nie widziałem na ulicach chociaż trochę się obracam po mieście. Ostatnio widziałem na rondzie Reagana jak jakiś młody zawodnik w nowym białym Porsche na rejestracjach PZ dał mu po gazie jak zjeżdżał z ronda w kierunku mostu grunwaldzkiego to byłem lekko w szoku jak się to zbiera, na obroty momentalnie wszedł, aż nie wiem czy on tam czasami nie miał tej opcji że można ustawić głośniejszy wydech poprzez komputer, bo jechał sobie cichutko, spokojnie, a w ciągu sekundy rozszedł się ryk dookoła. We wro z tego co widzę na chwilę obecną jest kilka ciekawych aut. Jakiegoś koksa widziałem też ostatnio w białym Lambo Gallardo Spider. Z twarzy wyglądał jakby ukradł ten samochód Nie lepszy też typ jeździ nową BMW M6. BTW. Widziałem kilka dni temu jak stała zaparkowana przy drodze i wisiało w niej urwane lusterko od strony kierowcy:kwasny: To się chłop pewnie zdenerwował jak to zobaczył. Dwa razy widziałem też nie tak dawno dwie Ferrarki na włoskich blachach jeżdżące sobie po wro jedna za drugą. Chyba mafia przyjeżdża ściągać haracze Ty teraz pewnie codziennie testujesz auto na autostradach i cieszysz się mocą Idziesz w dobrą stronę chłopaku
szymeniu Opublikowano 1 Maja 2013 Autor Opublikowano 1 Maja 2013 A ja Ciebie Szymeniu jeszcze ani razu we wro nie widziałem na ulicach chociaż trochę się obracam po mieście. Ostatnio widziałem na rondzie Reagana jak jakiś młody zawodnik w nowym białym Porsche na rejestracjach PZ dał mu po gazie jak zjeżdżał z ronda w kierunku mostu grunwaldzkiego to byłem lekko w szoku jak się to zbiera, na obroty momentalnie wszedł, aż nie wiem czy on tam czasami nie miał tej opcji że można ustawić głośniejszy wydech poprzez komputer, bo jechał sobie cichutko, spokojnie, a w ciągu sekundy rozszedł się ryk dookoła. We wro z tego co widzę na chwilę obecną jest kilka ciekawych aut. Jakiegoś koksa widziałem też ostatnio w białym Lambo Gallardo Spider. Z twarzy wyglądał jakby ukradł ten samochód Nie lepszy też typ jeździ nową BMW M6. BTW. Widziałem kilka dni temu jak stała zaparkowana przy drodze i wisiało w niej urwane lusterko od strony kierowcy:kwasny: To się chłop pewnie zdenerwował jak to zobaczył. Dwa razy widziałem też nie tak dawno dwie Ferrarki na włoskich blachach jeżdżące sobie po wro jedna za drugą. Chyba mafia przyjeżdża ściągać haracze Ty teraz pewnie codziennie testujesz auto na autostradach i cieszysz się mocą Idziesz w dobrą stronę chłopaku Wiesz Wrocław w końcu całkiem spore miasto. A co do tych fur to ja swoją traktuje jako zwykłego sedana. Wielu mówi na nią że to A6 a ja jakoś nie czuję że muszę przy należeć do elity mając jakąś super fure. W dzisiejszych czasach jest tak dybamiczna sytuacja na rynkach że dzsiaj jeździsz MPK a jutro możesz mieć Porsche i odwrotnie. Niestety im lepszy stan twoich finansów tym bardziej ludzie Ci chcą dopier**lić. A poza tym to ja już się nauczyłem że trzeba siedzieć cicho i nie pokazywać ile się ma bo szybko można dostać w czape. Wkureia mnie tylko jak ktoś ma kasę z przekretów albo dilerki. Takich to bym od razu doj**ał. Wczoraj na bramkach we Wrocławiu pewien gościu (idiota) próbował mi wymierzyć sprawiedliwość. Przed kamerami chciał mnie z auta wyciągnąć i delikatnie mi uszkodził drzwi. Jak do niego wyszedłem okazalo sie ze źle ocenił moją posture i zaczął sp***dalac Gulfem 5. A ja spokojnie pojechałem za nim ochlonąlem i zadzwoniłem na nasze polizeie. Chlopaki zdjeli go w Katach Wroclawskich i teraz pan ma przejebane za napaść i uszkodzone mienie straty morlane ublizanie itp. Miałem ochotę mu przyjebac ale dobrze żona powiedziała tu są kamery nic nie rób.
Rekomendowane odpowiedzi