zradek1 Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 nie da się było już o tym
Dev Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 po co ? :polew::polew::polew:
a4-freunde Opublikowano 18 Października 2012 Autor Opublikowano 18 Października 2012 mysle ze sie da w sobote zmiana licznika z fisem no i 1 proba zeby był test licznika
krzysaudi Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Witam. Jest to do ogarnięcia - bez większego problemu , bo z elektronicznego punktu widzenia jest to proste ... Krzysiek
a4-freunde Opublikowano 18 Października 2012 Autor Opublikowano 18 Października 2012 i to jest człowiek ktory marzenia moze spelnic w rzeczywistosc juz w tym tygodniu
Kowi87 Opublikowano 18 Października 2012 Opublikowano 18 Października 2012 Witam.Jest to do ogarnięcia - bez większego problemu , bo z elektronicznego punktu widzenia jest to proste ... Krzysiek Juz paru tak pisało, nawet robili...
zradek1 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Witam.Jest to do ogarnięcia - bez większego problemu , bo z elektronicznego punktu widzenia jest to proste ... Krzysiek Juz paru tak pisało, nawet robili... No i nikt nigdy nie pochwalił się skończonym projektem.
Kowi87 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 bo nikomu to nie wyszło:wink:
kaczaza5 Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Wystarczy mieć namotane w elektryce. U mnie się tak dzieje jak mam wyłączony zapłon i włączam postojówki
Illuminator Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Wystarczy mieć namotane w elektryce. U mnie się tak dzieje jak mam wyłączony zapłon i włączam postojówki To się nazywa szybki test
darko Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Wystarczy mieć namotane w elektryce. U mnie się tak dzieje jak mam wyłączony zapłon i włączam postojówki To się nazywa szybki test Jak pierwszy raz mrugnąłem oczami to nawet nie zauważyłem dopiero jak się przyglądnąłem coś zauważyłem-taki szybki był ten test zgarów:grin:
kaczaza5 Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Niech paczom może kto napisze czy to budzik/pająk/kostka stacyjki/burdel w elektryce czy wszystko naraz ?
Rekomendowane odpowiedzi