Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
madrala, pisze przeciez ze jestem nowy. powiem szczerze ze nigdy na zadnym forum nie pisalem , bynajmniej tak rozbudowanym

odezwie sie ktos na gadulca?

Forum jest od informacji a nie gadulec :wink: pytaj co Cię trapi, a Tych cieci nie słuchaj :decayed:

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

np. jak uzupelnic dane w moim profilu. dodac fotke itp.

---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ----------

H4mm3R masz taka sama niunie jak ja :P

Opublikowano
  • Autor

---------- Post dopisany at 21:07 ---------- Poprzedni post napisany at 21:06 ----------

H4mm3R masz taka sama niunie jak ja :P

U góry strony masz, "Regulamin" "Kontakt", a pod tym "Operacje", kliksz i masz "Edytuj swój profil" i tam zmieniaj co chcesz.

Nie, to Ty masz podobną do mojej :decayed:

Opublikowano

H4mm3r, co to cieć ? to coś na wzór VIP ? :decayed:

PS. Napisałem, że może pytać też tutaj :wink4:

ale widze ze tez jestes nowicjuszem :P

Taki na wpół nowicjusz rzekłbym :naughty:

Opublikowano

W prawym górnym rogu masz USTAWIENIA klikasz na to i po lewej stronie będziesz miał wszystko co Cię trapi

edytuj swój profil

edytuj awatar

edytuj sygnaturę

:wink:

---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ----------

niestandardowy zapraszamy tutaj na pogawędki http://a4-klub.pl/wielkopolskie-94/spot-pozna-ski-niedziela-godzina-16-00-a-10906/index3427.html

Opublikowano
  • Autor
H4mm3r, co to cieć ? to coś na wzór VIP ? :decayed:

PS. Napisałem, że może pytać też tutaj :wink4:

No jeszcze Ci trochę brakuje do VIPa :decayed:

luzik :wink:

---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ----------

Daniel jak dekory? Zagadaj do vario żeby Ci je przepolerował, bo na tym k**estwie wszystko widać :whistling:

Opublikowano

H4mm3r, do VIPa mi duuuużo brakuję i nawet nie myślę że kiedyś nim zostanę :wink:

Panowie w Wiedniu opady śniegu od kilkunastu lat są rekordowe. Nie mam zdjęcia z mierzenia ale jest 32cm śniegu na dachu po około 36 godzinach opadów. W tej chwili trochę ustało :wink:

Oto zdjęcie mojej A4 :decayed:

20130118_100844.jpg

Dzieci przechodzące do szkoły trochę odkryły stronę pasażera.

Opublikowano

Daniel jak dekory? Zagadaj do vario żeby Ci je przepolerował, bo na tym k**estwie wszystko widać :whistling:

Już założone :decayed: jutro za dnia będą foteczki :naughty: a co do polerki to moja żonka już się nimi zajęła :grin: Zastanawiam się co zrobić z moimi dekorami opylić czy dać do Vario do oklejenia na biedroneczki w kropeczki :polew:

Opublikowano

Panowie, czy w rs4 byla jakas limitowana edycja dekorow w bialym polysku??

Sent from my GT-I9100

Opublikowano

Chodzi Ci o cos takiego ? http://www.speedheads.de/artikelbilder/2007/AudiRS4White2.jpg

---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ----------

Jak tak to jest taki pakiet "White Audi exclusive" :wink:

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ----------

Tutaj masz razem, białą i czarną wersję Audi RS 4 exclusive in black and white Pictures - Top Speed :wink4:

Opublikowano

No chyba tak :naughty: jest cos takiego ori?

Opublikowano

Skoro Audi wypuściło to jest na 100% pytanie jaka cena :decayed:

Opublikowano

Audi ma wlasnie oprocz wszystkich opcji, wlasnie opcje "exklusive"- i tam wlasnie mozna bylo sobie praktycznie niemal wszystko zamowic- jak Szejk :decayed::decayed::decayed:

Tak mi przynajmniej sprzedawca mowil jak grymasilem przy kolorze. Jezeli chodzilo o kolor to byly zwykle kolory for free, metalik 300-800 euro, a "exklusive"- czyli nawet rozowy jakbym chcial- to byloby doplata ponad 2000euro :doh:

Tak samo i z innymi kolorami. Ale nie wiem czy dotyczylo to tylko kolorow, czy tez innego wyposazenia... :eusathink:

Opublikowano

Zawsze można zadzwonić i zapytać o cenę samych dekorów :decayed: ale przypuszczam że tanio nie będzie :wink:

Opublikowano

A jakby tak przemalować :naughty: jak ktoś ma na zbyciu listwy to mogę zrobić próby.

Opublikowano

I podejrzewam, że na tym to właśnie polegało- standardowe dekory malowane ori lakierem Audi. czyli koszt kilkanaście/max kilkadziesiąt Euro a kasujemy jak za zboże...

:facepalm:

Pytanie:

Czy łożysko przód w 3,0tdiq mogę wymienić sam bez ściągacza? Z tego co kojarze to jest ono przykręcane- da rade to zrobić bez problemu czy jednak muszę się przygotować na więcej roboty?

Opublikowano
  • Autor
I podejrzewam, że na tym to właśnie polegało- standardowe dekory malowane ori lakierem Audi. czyli koszt kilkanaście/max kilkadziesiąt Euro a kasujemy jak za zboże...

To nie jest malowane ale inny materiał :whistling:

Opublikowano

Jaki? Taki sam jak tych co Piano Black? Przecież to nie masa perłowa, akryl ani nic takiego.

Opublikowano
  • Autor

Jaki? Taki sam jak tych co Piano Black? Przecież to nie masa perłowa, akryl ani nic takiego.

Myślałem że mowa o piano, a nie tych z RS4 :whistling:

Opublikowano
:siema: Łobuzy mam mały problem autko postoi na mrozie dzień i nie mogę ruszyć gałką biegów.Odpalę pochodzi rozgrzeje się i wszystko wraca do normy.Czy to już czas na wymianę oliwki w skrzynce.