Opublikowano 2 Maja 201313 l Autor A on chodzi równiutko, dużo lepsza kultura pracy niż stojący obok 1.9tdi awx:whistling: Bo to silnik 16 zaworowy to musi lepiej i ciszej chodzić niż 1.9tdi
Opublikowano 2 Maja 201313 l No tak, ale chodzi mi o to, że jak chodzi OK i przy tym przebiegu jeszcze sie nic nie pierdzieli to znaczy, że ktoś już coś robił? Zaglądać tam w tą pompę czy nie:whistling:
Opublikowano 2 Maja 201313 l Autor No tak, ale chodzi mi o to, że jak chodzi OK i przy tym przebiegu jeszcze sie nic nie pierdzieli to znaczy, że ktoś już coś robił? Zaglądać tam w tą pompę czy nie:whistling: Można, choć ja bym jeździł i wykupił assistance i jak się zapai czerwony komunikat oleju - zgasił silnik.
Opublikowano 3 Maja 201313 l Jak tam Panowie po gradobiciu w Polsce? Mam nadzieję, że żadna A4 nie ucierpiała
Opublikowano 3 Maja 201313 l Grad by mi się przydał bo gnije jak cholera:facepalm:, a sześc lat płacenia ubezpieczenia i jak na złość burze omijają mnie szerokim łukiem:doh:
Opublikowano 4 Maja 201313 l Grad by mi się przydał bo gnije jak cholera:facepalm:, a sześc lat płacenia ubezpieczenia i jak na złość burze omijają mnie szerokim łukiem:doh: Obrzucaj go trochę kamieniami i jedź później tam gdzie grad był. Fotka + telefon do ubezpieczalni i gotowe
Opublikowano 4 Maja 201313 l Ze ja głupi na to nie wpadłem:kox:ale od czego jest forum i wspaniałomyślni koledzy! A tak poważnie, jak to jest z ta dwunastoletnia gwarancja Audi na perforacje nadwozia? Testował już ktoś? Bo mi Smerfetka rdzewieje gorzej jak GolfIII:cry:
Opublikowano 5 Maja 201313 l Jeśli jest jak w Mercedesie to musisz mieć dziurę na wylot żeby uznali Chyba że w Audi jest inaczej, ja na szczęście nie muszę do nich z tym jeszcze jeździć (odpukać) PS. Znajomy ma A6 z 1995. Jeździ z odpryskiem na masce wielkości małego plastra cytryny już 3 lata i rdza ani myśli się za niego brać lepszy ocynk chyba.
Opublikowano 5 Maja 201313 l Autor Jeśli jest jak w Mercedesie to musisz mieć dziurę na wylot żeby uznali Chyba że w Audi jest inaczej, ja na szczęście nie muszę do nich z tym jeszcze jeździć (odpukać)PS. Znajomy ma A6 z 1995. Jeździ z odpryskiem na masce wielkości małego plastra cytryny już 3 lata i rdza ani myśli się za niego brać lepszy ocynk chyba. Nie lepszy tylko pełny, w B8 masz ocynk tylko 30cm od dołu karoserii, a reszta to "farba z ocynkiem"
Opublikowano 5 Maja 201313 l Uuu.. to lipa straszna. Oszczędzają na wszystkim a kasują nie mało. Ogólnie ta B8 to jakaś dziwna. Zawieszenia padają, sprzęgła po 120kkm do wymiany Ciekawe jak to wygląda w A6 C6 lub Q7 z tych samych roczników?
Opublikowano 5 Maja 201313 l Puki co to jak patrze na moja B7 to CREW mnie zalewa:doh: Już nie podlizuj się tak do posiadaczy B8
Opublikowano 5 Maja 201313 l Ja na swojej uczę się mechaniki... Co coś naprawię to inne mi się pojawia Na szczęście same pierdoły spowodowane jakością Audi(nie licząc rozrządu ) ale auto już na prostą wychodzi Albo mi gdzieś znika podciśnienie, albo serwo hamulca umiera- wczoraj ćwiczyłem prawą nogę- bez wspomagania hamulców zrobiłem 600km.