Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witka.

Panowie sporo z Was kupiło u mnie blaszki do zacisków. Jeśli możecie prosiłbym o fotki na autach jak to wygląda :wink: Chcę wrzucić na allegro. Podsyłajcie na mail :hi: [email protected]

Kurfa ale tu ruch macie :decayed: Rodzyn dzięki za foto :wink:

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemanko! :) mam pytanie do kolegów ze Śląska.. Mam kupione białe klosze kierunkowskazów do moich bixów. Czy nie znacie jakiegoś specjalisty na terenie śląska , ktory zajmuje sie takimi sprawami tzn. Rozkleić, zmienić klosze, zakleić fachowo.

Dzięki , pozdrawiam :)

Opublikowano

Jest tu paru takich. Jakie konkretnie okolice Cię interesują?

Najlepiej rzuć temat na Śląskich.

Opublikowano

Ogólnie cały śląsk , jestem z okolic katowic więc może ten obszar, ale ogólnie to bez znaczenia, byle nie 200 km w jedną strone . Haha :D

Opublikowano

djim, Horneth, PiterA4

Opublikowano

Chłopaki a kto zajmuje się samopoziomem (montażem) najlepiej w Lubelskim ktoś coś wie?

Opublikowano

OK dzieki dzieki już napisałem :hi:

Opublikowano

Pany poszukuje jarzma zacisku ate 345mm o oznaczeniu 663. Stawiam kpl blaszek do hebli :hi:

Opublikowano

Ciężko będzie z takim jarzmem, DEV w spiżarni nic nie ma ? :)

Ja mam pytanko z serii felg, bo zastanawiam się nad rotorami. 19"x9J z ET33, wejdzie bez przycierania o lakier na błotnikach na oponie 235/35 ?????

Przejrzałem już chyba całe google, dzisiaj trafiłem na taki filmik dający trochę nadziei:

Opublikowano

a mam pytanko z serii felg, bo zastanawiam się nad rotorami. 19"x9J z ET33, wejdzie bez przycierania o lakier na błotnikach na oponie 235/35 ?????

Przód przytrze, tył powinien być ok.

Opublikowano
  • Autor

Ciężko będzie z takim jarzmem, DEV w spiżarni nic nie ma ? :)

Ja mam pytanko z serii felg, bo zastanawiam się nad rotorami. 19"x9J z ET33, wejdzie bez przycierania o lakier na błotnikach na oponie 235/35 ?????

Przejrzałem już chyba całe google, dzisiaj trafiłem na taki filmik dający trochę nadziei:

Wszystko zależy od zawieszenia, tu sobie sprawdź w stosunku co teraz masz u siebie http://www.felgi.pl/narzedzia-do-felg/kalkulator-et-felgiosobiście gumę bym zmienił na 225/35

Opublikowano

Już wyliczałem na wszystkie sposoby :wink: Do obecnych na zewnątrz wyjdą 8mm, niby nie dużo, ale robi się dość ciasno patrząc jak teraz siedzą 19" 8,5 ET35.
Gumy mam nowe i szkoda znowu zmieniać na kolejne.

Opublikowano
  • Autor

To nie warto zmieniać na rotory, bo są nudne i oklepane :decayed:

Opublikowano

Czekam co tam u Ciebie się pojawi :decayed:

Szukam ori kół w pierwszej kolejności, rotor z S5 lub te: http://s432.photobucket.com/user/brett6900/media/B6_A4_RS6_204_19_1.jpg.html
I w ostateczności: http://i.ebayimg.com/t/4-x-Original-AUDI-A8-S8-4H-19-Zoll-S-Line-Felgen-9J-x-19-ET-33-WIE-NEU-/00/s/MTI0MVgxNjAw/z/Q6MAAOSw-W5UySBh/$_35.JPG

Innych firm też jest kilka na oku :)

Opublikowano

Felga ma być na co dzień, a ori jest dość mocna, ale mie dyskwalifikuje innych firm :)

Opublikowano

To podrzuć czym by się można zainteresować :decayed:

Opublikowano

Pytanie ! Mam okazje kupic jedna felge - z tego kompletu co kupilem na lato (niebawem odslona). Chcialbym miec konplet na lato 5felg. Wejdzie 19' w miejsce na zapas pod podloga bagaznika ??

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk