Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z moich poszukiwań :

RnS-e Ledowy i numerem 193 - wysokie koszta - jak sie ma 192 to podobno lipa - ale co to sa za numery to nie mam pojecia

odpowiedni sterownik pdc

przeróbka sterownika pdc przez wyodrębnienie jednego kabla i podłączenie do niego CAna

przekodowanie pdc oraz rns-a

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Oprych, widze temat ogarniasz. Byle tak dalej :)

Opublikowano

Jutro będę miał chwile i zagłębie się w temat

Najgorsze jest to ze etka nie rozróżnia modułów pdc pod wizualizacje

I trzeba weryfikować po różnych forach

Opublikowano
  • Autor

193 to wersja high leda np obsługuje karty sdhc do 32gb, 192 obsługuje max 8gb..

Ogólnie 192 jest okrojony o pewne funkcje

Opublikowano

Nie wiedziałem że są LEDy które nie obsługują kart 32gb :) Muszę sprawdzić jaki ja mam.

Opublikowano

Panowie potrzebuję nr części i sklep gdzie mogę kupić osłonę podwozia która jest zaraz za prawym przednim kołem, zgubiłem ją i muszę zakupić a nie wiem gdzie.

Opublikowano

Panowie potrzebuję nr części i sklep gdzie mogę kupić osłonę podwozia która jest zaraz za prawym przednim kołem, zgubiłem ją i muszę zakupić a nie wiem gdzie.

Takie rzeczy kupisz w serwisie aso
Opublikowano

Ludziska podrzućcie nr osłony podwozia lewa strona B7 - tam gdzie "lecą" przewody od wspomagania, hamulcowe? Ta długa a wąska osłona.

:hi:

Opublikowano

Gdybym chciał kupić w aso i wywalić kupe kasy to bym się nie pytał.

Więc ponawiam pytanie.

P.S. Akjam ja szukam drugiej strony :)

Opublikowano

Da się, trzeba mieć LEDa, inny sterownik i w przypadku B6 emulator CAN

A w B7 emulator CAN nie jest potrzebny? Sterownik masz na myśli od parktronika? To chyba nie problem, bo z A3 chyba podejdzie, gorzej z tym emulatorem, bo kosztuje chyba 300 euro.

Znowu kupa kasy :kwasny: A czasem pełen parktronic (przód i tył) w B6 nie chodzą po CANie?

Gdybym chciał kupić w aso i wywalić kupe kasy to bym się nie pytał.

Więc ponawiam pytanie.

P.S. Akjam ja szukam drugiej strony :)

Obawiam się, że takie rzeczy tylko w ASO, albo używki na alledrogo. Też pamiętam, że kiedyś szukałem i w zamiennikach znalazłem tylko osłonę silnika/ skrzyni - zresztą w żenującej jakości wykonania

Opublikowano

Nie chcę zamienników albo nówka z ASO albo używka ale chciałem nr żeby potwierdzić czy to jest to w razie czego. :good:

Opublikowano
  • Autor

ASO, getem.pl

Ten mały kawałek? 8E0 825 202 D - 31zł ASO...

Nie chcę zamienników albo nówka z ASO albo używka ale chciałem nr żeby potwierdzić czy to jest to w razie czego. :good:

8E0 825 208 E - 247zł ASO

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Chopy jakie łożyska polecacie na przód? Skf Fag Ruville podobno to i tak wszystko jedno tylko w różnych opakowaniach. :eusathink:

Opublikowano

z mojego doświadczenia zawsze kupowałem ruville, a w opakowaniu i tak był fag albo ina, albo skf, i wychodziło to sporo taniej niz byś kupił bezpośrednio fkf czy co tam innego.

Opublikowano

Chopy jakie łożyska polecacie na przód? Skf Fag Ruville podobno to i tak wszystko jedno tylko w różnych opakowaniach. :eusathink:

Zdecydowanie FAG, po wyprasowaniu piasty daj ja do tokarza niech liznie od strony tarczy

Z innej beczki...

mam RNS510, Ale ma nędzną mape, podpowiedzcie jak to ogarnąć...

Edytowane przez Dev

Opublikowano

No jak to jak.

Dzwoń do Siemiana :)

Opublikowano

Juz dostalem od niego plyte ale wyskakuje error. Laser wyczyszczony i dalej d...

Opublikowano

H4mm3R , poszło pw.