Onkel Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 siema co myślicie nad fotelami z B8 s-line do B7 ??? Ja szukam foteli z b8.W dziale wnetrze ktos wrzucal foty jak to u niego wygla. Zalozyl polskore z alcantara
Onkel Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Takie tez nie wygladaja najgorzej http://allegro.pl/audi-a4-b8-fotele-kanapy-pol-skora-i5279680909.html#thumb/3 Tapniete z G2
booster70 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Jest tu ktos z kolbuszowej, majdanu krolewskiego?
pajda Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Jest tu ktos z kolbuszowej, majdanu krolewskiego?W Kolbuszowej mam rodzine w lato bede tam na grillu [emoji6]
booster70 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Szukam kogos kto by podjechal na zywo felgi ogejrzec bo nie chce w ciemno kupowac
pajda Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Szukam kogos kto by podjechal na zywo felgi ogejrzec bo nie chce w ciemno kupowacRacja co na żywo to na żywo. Ja na razie się tam nie wybieram na odwiedziny.
szeryf Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Koledzy kojarzycie kto u nas na forum ma możliwość sprawdzenia historii auta po VINie?
rs dziadek Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Szukam kogos kto by podjechal na zywo felgi ogejrzec bo nie chce w ciemno kupowac Pisz do Tomka http://a4-klub.pl/index.php?/user/45554-tomekhxc/
grzesiek646 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Panowie moze ktos posiada ? Interesuje mnie tylko idealny stan, na allegro obecnie cisza. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MAT1000 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Mówiłem, że mam, Tylko poczekaj aż zrobię 4xelektrykę
gabalo Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) Pany bo sie douczam na temat b7 i mam pytanko. A mianowicie dlaczego do róznych wersji b7 w pakiecie s-line chodzi mi o tylko o wersje diesla montowali rózne maskownice w zderzakach, chodzi mi o element wokól halogenów, np w miejscu ori dolotu do intercoolera. Większośc ma prawą strone normal maskownice a z lewej jest ona jakby cofnięta pod kątem oczywiście po to żeby to powietrze jakoś do tego intercoolera dotarło,a w moim 1.9 jest np takie coś po obu stronach z tym że oczywiście po lewej za tą krateczką jest ta "kierownica" do IC znaczy chodzi mi o ten tumel dolotowy Wie ktoś dlaczego nie we wszystkch zderzakach to występowało? Troche słabo na foto widać tą kratke ale wszyscy wiedzą o co biega Edytowane 4 Maja 2015 przez gabalo
afroo. Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 W zależności od wersji silnikowej był jeden smic lub dwa i równoznaczne to było z wlotem powietrza po jego stronie lub zaślepką przy jego braku.
gabalo Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 No Ok to rozumiem, a dlaczego jak wyżej na foto u mnie w 1,9 przy jednym coolerze mam po obu stronach tą kratownice identyczną, z tym ze po prawej pod nią nic nie ma a po lewej to oczywiste jest icek... Zrobili tak tylko z kwesti estetyki zeby po obu stronach tak samo to wyglądało... Widziałem tylko kilka s-line takich jak mój a reszta miała własnie z prawej widoczną zaslepke a z lewej widoczny wlot.
Tomeks Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Może miałeś zderzak wymieniany,masz to auto od nowości?
gabalo Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 No nie od nowości nie mam, ale cały zcas była serwisowana, jak była bita tez wiem i przód zmieniany nie był. Ale mniejsza o to nawet jak by był to nie rozwiązuje mojej ciekawości bo tak jak pisałem kilka takich tdi'ków już widziałem ale wiekszość ma to inaczej rozwiązane. Dla mnie to obojętnie czy jest tak czy tak to tylko kwestia mojego zainteresowania i ciekawości
Rekomendowane odpowiedzi