Opublikowano 27 Listopada 201510 l Panowie, gdzie wrzucać fotki. Fotosik mnie wkurza, a zalukaj nie trzyma fot na serwerze i po pewnym czasie znikają
Opublikowano 27 Listopada 201510 l Ja wrzucam zawsze przez imgur.com Logujesz sie i masz wszystkie dostepne wrzucone fotki No i od razu je widac na tapatalku
Opublikowano 27 Listopada 201510 l Autor Ja wrzucam zawsze przez imgur.com Logujesz sie i masz wszystkie dostepne wrzucone fotki No i od razu je widac na tapatalku Tylko szkoda że jest limit 250
Opublikowano 29 Listopada 201510 l Panowie znajomy ze Śląska szuka B7 z 2 litrowym dieslem 140KM. Koniecznie kombi i najlepiej jakaś doinwestowana, a takich na forum nie brakuje Jak by ktoś się pozbywał, albo widział coś takiego to proszę o info na PW.
Opublikowano 29 Listopada 201510 l Siema. Jakie klocki hamulcowe polecacie? obecnie mam ATE przód/tył, ale przejechane ~60kkm i świeci kontrolka, może coś innego? a i jeszcze pytanie czy system hamulcowy ATE dopuści klocki TWR/Lucas? I o co z tym systemem hamulcowym chodzi
Opublikowano 29 Listopada 201510 l Autor Siema. Jakie klocki hamulcowe polecacie? obecnie mam ATE przód/tył, ale przejechane ~60kkm i świeci kontrolka, może coś innego? a i jeszcze pytanie czy system hamulcowy ATE dopuści klocki TWR/Lucas? I o co z tym systemem hamulcowym chodzi Zmień hebel na większy, to i klocki dłużej pociągną Bierz Ferodo Premier lub DS
Opublikowano 29 Listopada 201510 l Siema. Jakie klocki hamulcowe polecacie? obecnie mam ATE przód/tył, ale przejechane ~60kkm i świeci kontrolka, może coś innego? a i jeszcze pytanie czy system hamulcowy ATE dopuści klocki TWR/Lucas? I o co z tym systemem hamulcowym chodzi Zmień hebel na większy, to i klocki dłużej pociągną Bierz Ferodo Premier lub DS ok. znalazłem tarcze 312 mm ( komplet ferodo) czy coś muszę zmienić w układzie? mam standardowy układ hamulcowy 288/255, Edytowane 29 Listopada 201510 l przez Aragon99
Opublikowano 29 Listopada 201510 l Autor Siema. Jakie klocki hamulcowe polecacie? obecnie mam ATE przód/tył, ale przejechane ~60kkm i świeci kontrolka, może coś innego? a i jeszcze pytanie czy system hamulcowy ATE dopuści klocki TWR/Lucas? I o co z tym systemem hamulcowym chodzi Zmień hebel na większy, to i klocki dłużej pociągną Bierz Ferodo Premier lub DS ok. znalazłem tarcze 312 mm ( komplet ferodo) czy coś muszę zmienić w układzie? mam standardowy układ hamulcowy 288/245, Jak na zimę masz 16" to wkładaj od razu zestaw 320mm na przód, najbardziej opłacalny zestaw i poprawa hamowania spora
Opublikowano 29 Listopada 201510 l cholercia trochę rezania, dużo modzenia, dużo szukania po sieci części, dużo "modlenia się" żeby pasowało, a noszę się z zamiarem zmiany na coś większego, chyba zostanę przy serii, tylko komplet kloców do wymiany. Padło na Ferodo Premier A jak z "kopceniem" trochę poczytałem na sieci, i dużo jest opinii że klocki są ok, ale minusem jest duże okopcenie felg, jak u was?
Opublikowano 29 Listopada 201510 l Autor Co Ty gadasz, dzwoń do deva wyśle Ci komplet zacisków z nowymi tarczami i klockami. Wszystko jest P&P
Opublikowano 29 Listopada 201510 l Rob SWAPa, seria to kompletna porazka Jaki koszt całkowity takiego moda , klocki, tracze, jarzma, zaciski, wszystko na 320mm
Opublikowano 30 Listopada 201510 l Siema! Pomóżcie wygrać turnus rehabilitacyjny dla mojego niepełnosprawnego kuzyna http://a4-klub.pl/index.php?/topic/340524-pomozcie-wygrac-turnus-rehabilitacyjny-dla-niepelnosprawnego-bartoszka/