Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :hi:

Panowie, czy ma może ktos na sprzedaż lampy z led c6 audi a4 b7 avant? Albo zajmuje się przerabianiem? Alternatywą są te gotowce z allegro depo, fk - tylko nie wiem czy jest sens kasę na to wydawac.

Edytowane przez David91gtr

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich :hi:

Panowie, czy ma może ktos na sprzedaż lampy led audi a4 b7 avant? Albo zajmuje się przerabianiem? Alternatywą są te gotowce z allegro depo, fk - tylko nie wiem czy jest sens kasę na to wydawac.

http://olx.pl/oferta/lampy-led-audi-a4-b7-avant-CID5-IDctM57.html :hi:

Opublikowano

Ma ktoś sprawdzone sposoby na montaż tablicy na klapie tylnej bez ramki? Chcę wywalić ramkę i dać tablicę na taśmę bądź magnes - jakieś doświadczenia w tym temacie?

Opublikowano

Afroo taśma 3m :wink:

Opublikowano

Zwykła dwustronna, czy rzep?

Opublikowano

Dwustronna

Opublikowano

Zwykła dwustronna, czy rzep?

Bierz taśme 3M z systemem dual lock, mam tak tablice w obu autach zrobione i trzyma jak wściekle.

Opublikowano

O tym właśnie myślałem, zawsze jest możliwość demontażu. :thumbup1:

Opublikowano

Panowie pytanko na szybko... Chce kupić licznik z kolorowym fisem..

http://allegro.pl/licznik-zegary-audi-a4-b7-8e0920932k-europa-tdi-i6087817722.html#thumb/1

Może ktoś zerknąc na ten licznik? Chodzi mi głownie o komunikaty na fisie, i o to czy aby takie sa w kolorowym Fisie czy to jakas starsza wersja?

Opublikowano

Też się nas tym zastanawiałem ale wydaje mi się ze nie będzie działało . Gdyby tak bylo chinczyk by się tym pochwalil

Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka

Niestety działa tylko z paskiem trzeba poszukać może coś się znajdzie z tego co widzę to w pasku jest inna kostka niż w b7

Wysłane z galaxy S5

Opublikowano

Też się nas tym zastanawiałem ale wydaje mi się ze nie będzie działało . Gdyby tak bylo chinczyk by się tym pochwalil

Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka

Niestety działa tylko z paskiem trzeba poszukać może coś się znajdzie z tego co widzę to w pasku jest inna kostka niż w b7

Wysłane z galaxy S5

Pisałem do jednego chińczyka i odpisał, że do A4 niestety nic nie mają. Szkoda, bo rozwiązanie fajne - bezinwazyjne i szybkie.

Ale w B7 pamiętam, że sygnał pod który można podpiąć wyzwolenie modułu CLH idzie gdzieś pod wykładziną w puszce więc jest ciężko osiągalny ten kabel i nie ma szans żeby tak łatwo było podpiąć P&P.

Opublikowano

Pod dywanem od kierowcy masz komputer i tam oczywiście znajdziesz wszystko co potrzebne,tak te rozwiązanie było by najlepsze poczekamy może małe rączki zrobią coś do a4 ;-)ja znalazłem kilka modułów na allegro ale to większość china.. jeden produkt pl 165zl automatyczne włączanie świateł w nocy i tunelu i CLH

Wysłane z galaxy S5

Opublikowano

Ja miałem za 100zł od użytkownika gadżet i na początku działał ten moduł ale później zaczął działać jak mu się podoba aż w końcu przestał całkowicie po kilku miesiącach... Do tego było trochę roboty z podłączeniem.

Masz linka do tego za 165zł?

Dzięki

Opublikowano

Ja miałem za 100zł od użytkownika gadżet i na początku działał ten moduł ale później zaczął działać jak mu się podoba aż w końcu przestał całkowicie po kilku miesiącach... Do tego było trochę roboty z podłączeniem.

Dzięki

Coś takiego poczytaj sprawdź tu gwarancji jest dużo http:// www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6005066808

Wysłane z galaxy S5

Opublikowano

Chłopaki, szybka prośba o pomoc :)

Cieknie mi płyn chłodniczy na szybkozłączce, na kilku zdjęciach zaznaczyłem lokalizację. Nie mogę tego znaleźć w etce:/ Jeden z odchodzących z tego węży idzie do chłodnicy oleju (mam nadzieję że nie pomyliłem, takie żeberkowane).

2vmeln9.jpg2ajq1yx.jpg9k85dw.jpg

Wystarczy wymienić jakiś oring? Czy grubsza sprawa?

Pozdrawiam

Opublikowano

który tu jest z Tych? nocke dzisiaj tam wale, można by co wychylić :kox:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Coraz bliżej mnie hahah

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

z Tychów :decayed:

Miszka82 - na pewno nie odmówi :grin:

Opublikowano

ty zamiast coraz bliżej mnie załatwiać transport to coraz dalej a akurat przymusowe wolne.

Edytowane przez moglaj80

Opublikowano

Dzięki

Coś takiego poczytaj sprawdź tu gwarancji jest dużo http:// www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6005066808

Wysłane z galaxy S5

Fajne to.

Szkoda, że żeby mieć DRL, które przełącza się samo na światła mijania po zmierzchu lub np. w tunelu + CLH w nocy trzeba kupić to za 160 + modul DRL od nich za 109. Prawie 300zł ale działało by to ciekawie - DRL w dzień, z automatu się przełącza po zmierzchu na mijania i działa CLH.

Ten podobno obsługuje też to wszystko czyli przełącza światła automatycznie ze zwłoką 3sek. np. po wjechaniu do tunelu:

http://allegro.pl/show_item.php?item=6213742978

Edytowane przez cinkers