martinus Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 prawdopodobnie wymiana pilota na 8E0 837 220 E, bo u mnie sprawa ma się tak, że ktoś (prawdopodobnie niemiec bo tak jest zapisane w ASO - nowy klucz) musiał wymienić/kupić bo: ten który podałem numer mam pilot i jest prawie nowy, stary oryginalny ma numer 8E0 837 220 0 i rozładowuje on baterię w krótkim czasie i ma zasięg taki jak Twój, do tego nie zawsze działa. Nowy bryka zawsze i z każdej odległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 prawdopodobnie wymiana pilota na 8E0 837 220 E, bo u mnie sprawa ma się tak, że ktoś (prawdopodobnie niemiec bo tak jest zapisane w ASO - nowy klucz) musiał wymienić/kupić bo: ten który podałem numer mam pilot i jest prawie nowy, stary oryginalny ma numer 8E0 837 220 0 i rozładowuje on baterię w krótkim czasie i ma zasięg taki jak Twój, do tego nie zawsze działa. Nowy bryka zawsze i z każdej odległości.Jeśli kolega ma dwa klucze to można to sprawdzić i wtedy rozwiązanie gotowe - ale są przypadki takie, że wszystkie piloty mają bardzo słaby zasięg (w takim przypadku celowałbym w MK lub wzmak antenowy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blutucz Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jak gwinta z hatchbacka zalozy sie do kombiaka to bedzie to jakos jezdzilo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Z czego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blutucz Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Z czego? Z golfa 4 a zawieszenie to gwint ta technix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Raczej nic nie powinno się dziać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 hej Panowie, mam pytanie, orientujecie sie jakie powinny byc sroby do felg aluminiowych w b7? z łbem stożkowym czy kulistym? teraz zwariowalem bo mam sruby ori z łbem kulistym a złodziejke z lbem stozkowym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 O ile się nie mylę to też tak mam ale na 100% pewny nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Oryginalne śruby są kuliste, złodziejki też można kupić kuliste. Oryginalne złodziejki są na pewno kuliste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 z tego co ja kojarze do kol stalowych byly sruby z lbem kulistym, do alu ze stozkowym... moze ktos to sprawdzic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 U mnie oryginalne 16" były/są przykręcone na kulistych śrubach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 z tego co ja kojarze do kol stalowych byly sruby z lbem kulistym, do alu ze stozkowym... moze ktos to sprawdzic? Odwrotnie Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Podziekowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farmer91 Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 z tego co ja wiem to do alu stożki a do stali sferyczne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 No i dwieście pękło dzisiaj : Dostała dzisiaj Smerfeta Concorso na facjatę: Ten Z5F rozwala mi uczucia ilekroć do garażu wchodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Ten Z5F rozwala mi uczucia ilekroć do garażu wchodzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Ten Z5F rozwala mi uczucia ilekroć do garażu wchodzę Nie wiem czy się śmiejesz, czy cieszysz Bart? Multi to jedyna rzecz jaka nie ruszałem w tym aucie:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Ten Z5F rozwala mi uczucia ilekroć do garażu wchodzę Nie wiem czy się śmiejesz, czy cieszysz Bart? Multi to jedyna rzecz jaka nie ruszałem w tym aucie:naughty: Odnośnie "lackerung" - też lubię SPRINT-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 22 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 No i dwieście pękło dzisiaj :http://img706.imageshack.us/img706/6484/sq3p.jpgDostała dzisiaj Smerfeta Concorso na facjatę: http://img577.imageshack.us/img577/4545/balp.jpg Ten Z5F rozwala mi uczucia ilekroć do garażu wchodzę 2010r. to to raczej nie jest, więc mało tych km robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 2010r. to to raczej nie jest, więc mało tych km robisz Też niebieskie:polew: Tylko w LZ5A:naughty: __________________________ No i jakiś arab będzie w czyściutkie siedzonka teraz pierdział...:beksa: Walki, DPF, alternator, kompresor klimy, wtryski. Trochę mi nagrymasiła przez te kilka lat:facepalm: Ale 165kkm przejechałem, to fakt:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi