Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B7 Crew

H4mm3R

Rekomendowane odpowiedzi

No jak to sprzedane jak mówiłeś jeszcze kilka dni temu że nigdzie nie wystawiałeś :shock3:

Jeden tel i sprzedane, nawet zdjęć nie robiłem :wink:

• Odpowiedzi 12.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

No jak to sprzedane jak mówiłeś jeszcze kilka dni temu że nigdzie nie wystawiałeś :shock3:

Z ile poszły jeżeli to nie tajemnica :wink:

Tomek auto zostaje? :wink:

Jeszcze nie wiem, z jednej strony szkoda sprzedać bo przyjemnie się jeździ, zaś z drugiej strony chciałoby się coś nowszego do modzenia. Jakbym zmieniał to tak dopiero marzec/kwiecień, oczywiście musi się najpierw B7 sprzedać :wink:

---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:39 ----------

Z ile poszły jeżeli to nie tajemnica :wink:

Jeszcze leżą w garażu ale jest kupiec co je bierze za 4K z oponami.

Takie plany :decayed: Ja to nie wiem czego szukać już :facepalm: Te 2.0 TDI sprawowały się jakoś? Aby wtopy nie było :doh:

Mój się sprawuje znakomicie :decayed: wszystkie wady usunięte, spalanie w granicach 7L/100, do 240kmh się rozpędza, nic tylko brać :decayed:

Takie plany :decayed: Ja to nie wiem czego szukać już :facepalm: Te 2.0 TDI sprawowały się jakoś? Aby wtopy nie było :doh:

Mój się sprawuje znakomicie :decayed: wszystkie wady usunięte, spalanie w granicach 7L/100, do 240kmh się rozpędza, nic tylko brać :decayed:

Wszystko ładnie tylko mi powiedź co ja w twoim aucie będę rezał? :grin:

Powiedzcie mi, czy jest sens myśleć o airride do mojego B7?

Po prostu jest wiele sytuacji w których nie chce jeździć obniżonym autem juz, ale tez wiele gdzie mi tego brakuje. Nie chce twardego zawieszenia, ale takie w ktorym moge regulowac wysokosc, bez brudzenia sie, wiec gwint nie byl nigdy dla mnie opcja.

Ogladalem pare ofert w sieci i znalazlem cos takiego:

AUDI A4 B6 & B7 S4 RS4 AIR LIFT AIR RIDE SUSPENSION KIT 4 WAY MANUAL PADDLE KIT | eBay

cena niemała ale jeszcze taka ze mógłbym przełknąć....

Co myslicie? Bedzie to dobre?

o kurcze cena zabija za 10 tys zł to w pl masz airide złożonego na nowym gwincie KW lub bilsteina z regulacją twardości i wszystko pozostałe z górnej półki

To produkt z USA- nie wiem co to za jakość...

Bilstein z regulacja twardości nowy tez swoje kosztuje....

o kurcze cena zabija za 10 tys zł to w pl masz airide złożonego na nowym gwincie KW lub bilsteina z regulacją twardości i wszystko pozostałe z górnej półki

Ciekawe gdzie są takie promocje mają...

Ciekawe gdzie są takie promocje mają...

Na pomorzu :)

No kurcze nowy gwint KW V2 kosztuje w granicach 5 tys to za nastepne 5 tys masz 2 kompresory , bałwanki , przewody , i te inne pierdoły potrzebne do montażu . Napisz do rdzewa za ile złożył swój airide myślę ze w granicach 5 tys na jakimś używanym gwincie , np. do mojej bory mogłem zrobić aira za 3,5 tys z własnym gwintem a efekt byłby taki

Wiem że buła dał 9tyś ale co z tego jak nikt nie wystawi kwitka dla RS żeby to przeszło TUV

No tu masz racje...

Wszystko ładnie tylko mi powiedź co ja w twoim aucie będę rezał? :grin:

Coś się znajdzie ale zamiast w rezanie zainwestuj kasę w siebie :grin:

---------- Post dopisany at 20:02 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ----------

Wiem że buła dał 9tyś ale co z tego jak nikt nie wystawi kwitka dla RS żeby to przeszło TUV

No tu masz racje...

Poszukaj zestaw z AccuAir :wink:

Nie polecam tego zawiasu. Jak dla mnie jest za miękki, tzn. Mega komfortowy ale na dużą glebę się nie nadaję, chyba, że jeździmy bez pasażerów. Air do nas to 7k.

Wysyłane z mojego HTCSensation za pomocą Tapatalk 2