RS Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Koledzy - nie moge znaleźć . Założyliśmy u kumpla RNS E , w miejsce Concerta 3 . W quadlocku brakowało tej niebieskiej wtyczki wiec dolozylismy i podlaczylem tylko jeden kabel tam ( linia K)- zeby była możliwa diagnoza. Z tym ze jest trochę problemów. Jednym z nich to to ze nie ma strzałek podczas nawigowania na fisie ( czerwony) , następnie telefon przez rns e nie działa jak należy ( jest orginalny Bluetooth ) brak wielu funkcji- macie linka do jakiejś rozpiski jak to ogarnąć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 zakladal ktos z was elektryczne skladane lusterka z b6 do b7? czy to bedzie P&P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 zakladal ktos z was elektryczne skladane lusterka z b6 do b7? czy to bedzie P&P? B6 -> B7 będzie p&p, a składanie zadziała pod warunkiem, że masz silniczki w wersji high z końcówką E, F, G lub bez końcówki. http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/montaz-el-skladanych-lusterek-zewnetrznych-diy-232795/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 dzieki Marcinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Nie leżą komuś listwy drzwi czarne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Dolne ? Jaki kolor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Prawe chyba gdzies mam, LY9B Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Czarne dolne-najlepiej kpl. Jak coś plis pw z cenką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Czarnego jest kilka kolorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 jak to jest z czujnikami cisnienia w kolach,wymienic mozna uszkodzony,czy caly komplet trzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Czujnik to czujnik, kup jeden i wymień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Panowie, jaki jest głośnik w drzwiach tylnych, ten na górze. Chyba mi się przepalił i strasznie charczy. Czy żeby go wymienić trzeba ściągać całą tapicerkę drzwi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Tak. Mam takie glosniki ( nie bose) za " frytki oddam " Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Panie impreza jest, bawimy się a nie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 No teraz mnie przylapal ... ; ) Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ale jakie to są bo mi też leżą jakieś w garażu a nie wiem czy będą dobre. Jak się do nich dobrać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blutucz Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Może ktoś polecić jakiś dobry immobilizer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Gun Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Hej ho, potrzebuje namiarów na dobrego tunera z podkarpacia który zrobię korektę softu w 3.0 tdi. Liczę na wasza pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Słyszeliście nowinę, że od 1 czerwca wszystkie samochody wyprodukowane przed 01.01.2005 trzeba będzie zezłomować na własny koszt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi