Grzehu Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 dziękuje to jest to ps skąd tyś ten numer tak szybko wziął ? ja szukam szukam i nie mogę znaleźć a Ty bach i masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Z etki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz72 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Kurde a ja myślałem że po lewej stronie , gdzie jest wlot też musi być zaślepka, bo są wcięcia , ale wygląda na to że nie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzehu Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Po stronie kierowcy wlot powietrza do turbo a po lewej zaslepka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 siema Panowie ma ktos na zbyciu wklad do lampy tylnej prawej (pasażer) tylnej bo mi nagle przestały świecić wszystkie żarówki a temat już przerabiałem w lewej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Panowie pomoże ktoś? Szukam tematu w którym jest pokazane jak zmienić zwykłą gałkę w naszych A4 na gałkę z A3 s-line a dokładnie chodzi mi tylko jak zmienić górny kapsel, czym go podważyć? Temat znaleziony kapsel już na stole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz72 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jak to jest z tymi chromami, były jekieś specyjalne opcje, czy jak? Ja mam chromy na panelu klimy na nawiewach, popielniczce, a nie mam na uchwycie kubka, wizytowniku i ESP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej07 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Jak to jest z tymi chromami, były jekieś specyjalne opcje, czy jak? Ja mam chromy na panelu klimy na nawiewach, popielniczce, a nie mam na uchwycie kubka, wizytowniku i ESP.Ja mam tak samo , więc dalej idąc reszta pewnie była dopłata :/Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz72 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Kierownice masz 3 ramienną, ja mam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej07 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Kierownice masz 3 ramienną, ja mam!Ja mam 4 ramienną:/Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frodus Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Dziś miałem zaszczyt odebrać samochód po przeszczepie Takie pytanie mam, jak zdjąć blende z klapy bagażnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzehu Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) jakie numery mają listwy na próg sline do b7 avant ? gdzieś kiedyś mi się obiło o uszy że od b6 do b7 pasują ale inaczej wyglądają ? prawda ? jak się je montuje ? wcisk, spinka czy taśma ? sedan - avant nie ma znaczenia ? Edytowane 21 Września 2014 przez gumish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Sedan czy avant to nie ma znaczenia. Z B6 są inne niż z B7. Montaż na taśmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz72 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Dzisiaj przed południem, miałem dziwny przypadek, zawsze silnik zapalał od jednego obrotu wału a dzisiaj jakby zapalił i zgasł i musiałem startować drugi raz ale chwilkę przytrzymać na rozruszniku, miał ktoś coś podonego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Dzisiaj przed południem, miałem dziwny przypadek, zawsze silnik zapalał od jednego obrotu wału a dzisiaj jakby zapalił i zgasł i musiałem startować drugi raz ale chwilkę przytrzymać na rozruszniku, miał ktoś coś podonego? Jak się powtórzy to masz problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Podepnij vaga, powinno sie cos zapisac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz72 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 W czym może być problem H4mm3R ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 W czym może być problem H4mm3R ? We wszystkim, od rozrusznika po głowicę... jak to było jednorazowe to się nie przejmuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz72 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Juz po teście VAG zero jakich kolwiek błędów , sprawdzałem jeszcze zapełnienie DPF ale tylko 16,6% wypalał się chyba 220km wcześniej, nie wiem czy dobrze to interpretuje. Ten przypadek wyglądał jak by paliwo nie dochodziło, miał chęć zapalić a nie odpalił, ale zaznaczam to było krótkie przekręcenie silnikiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 jak by ktoś chciał , do b7 też podejdą http://a4-klub.pl/index.php?/topic/289457-rolety-tylnych-drzwi-nowe/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi