grzesiek646 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Przeciez to nie moje auto Dlatego tez pytan o ten patent. Panowie jaki numer ma dokładka tylnego zderzaka na 2 rury (s-line)? Wiem że na forum jest temat o tym, ale nie pasuje mi w tym temacie to: 8E0 807 105 F nakładka zderzaka s-line ze spryskami, bez pdc 8E0 807 110 B dokłdka przód i nie wiem czy tak do końca ten spis części pasuje do naszych B-siódemek, bo tego u nas nie ma. 8E0 807 521 H Co znów Ci nie pasuje? pierwszy nr to zderzak s-line B7 a drugi to dokładka s-line zderzaka z B6 Wlasnie chcialbym stworzyc cos takiego pod iP 5. Swoja droga tez by mi zalezalo na takim wkladzie z zapalniczka. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ja wykorzystałem ori uchwyt na tel. co jest z boku na tunelu mocowany. Przerobiłem pod mój fon. Rozwiązanie wyżej blokuje dostęp do klimatronika i czujnika temp. wew. auta... lewarek zmiany biegów utrudnia dostęp, moim zdaniem kicha. Pokaz fotke jak u Ciebie to wyglada. Najlepiej z tel i bez. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Witajcie. Panowie ma może ktoś zdjęcie b7 na felgach z RS6 C5 tzw łopaty 19 , 9J z ET 35 lub na felgach omanyt 9 J z ET 33 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Akjam ma takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vwbartus Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 akjam masz napisane w temacie że na tyle masz dystanse 12 mm czy to do łopat czy s-line ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Miałem w S-line i w RS6 Tylko ja mam łopaty z ET44 jeżeli dobrze pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Z czystej ciekawości, jaką to ma funkcjonalność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Z czystej ciekawości, jaką to ma funkcjonalność? Coś jak ELM327 + Torque. Wyświetla Ci dane, które chcesz - boost/podciśnienie, obroty, temp w dolocie i inne, które obsługuje sterownik silnika. IMHO ELM327 + Torque na Androida jest lepszy bo kosztuje ułamek tej kwoty + masz możliwość wyrzucenia na ekran kilku wskaźników. Minusem potrafi być opóźnienie z jakim wyświetla (chociaż to jest obstawiam wina ustawień). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Czyli ELM z własnym wyświetlaczem.... szkoda kasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Pierwszy raz widze taki ekran na RNSE, coz to ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luck109 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Asystent zjazdu. Podpowiada jak zjechać z autostrady i tego typu rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Zasięg TMC jest potrzebny,w PL np na A4 mi to działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 To ja ostatnio lecialem do czeskiej pragi, mam to wlaczone (chyba ze jakos specyficznie sie to nazywa) i nic takiego nie pokazywalo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Bo w Czechach są kiepskie autostrady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Mogło pokazywać, tylko w gorszej grafice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 A w jaki sposob mozna "zrobic taka ladna" ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 LED'y mają lepszą grafikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Mogło pokazywać, tylko w gorszej grafice Przecież na zdjęciu jest zwykły RNS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek646 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 I to jeszcze z a6 c5 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Chyba ze jakis koles zaszalal z photoshopem do ogloszenia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzehu Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Panowie pamięta ktoś usera z naszego forum miał opis auta dość obszerny a4 b7 (możliwe że b6) avant , koloru nie pamiętam miał kiere z jakiegoś innego modelu audi (nie pamiętam dokładnie z jakiego) wszyscy się zastanawiali czy poduszka podczas buumm wypali i pech miał wypadek pokazywał zdjęcia jak poducha kierowcy jednak wywaliła potrzebuję nicka tego usera Edytowane 1 Stycznia 2015 przez gumish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi