davidlive Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Kuby (djim) jest na forum wątek 800zł za fmic trochę dużo Nie sam icek tylko komplet
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Chyba z montażem, sam IC to jakieś 350zł + złączki 200zł
niestandardowy Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 no w reszte sie zaopatrze ale jaki mam wrzucic? 140 wysoki?
MAT1000 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja u nich nie widzę kompletu do klekota 2.0 w B7.Z tego co podpatrywałem to i 180 powinno wejść, bo taki siedzi w kilku B7.
davidlive Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 http://olx.pl/oferta/audi-a4-b7-1-9-130-km-igla-gwint-nowy-rozrzad-s-line-zarejestrowana-CID5-ID9vWfW.html#d9ddf30ce9;promoted Hamer myślałem że icek rury i złączki za 800 to dobra kasa. Sam będę zakładał i jestem ciekaw co wejdzie bez belki
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zapytaj dyda, miki, djim oni wkładali FMIC ile ich to kosztowało i skąd brali części.
Kriss SierraFan Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Battalion i Division już poszły, kiedy kolej na Crew?
slo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 halo, dzień dobry. O czym można tu porozmawiać? o Audi a4 b7 rozumiem ? O konkretnych modelach ? Konkretne kolory ? Chcę wiedzieć, żeby ZK nie zamknęło wątku, ani żebym bana nie dostał.
s3ns Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak widać tu też są zadawane luźne, szybkie pytania i wszystkim to pasuje ... Info dla pozka: post zgłoszony. Nie trzeba dziękować...chciałem odp w Divisionie ale zdążyliście zamknąć, więc sory za OT ... Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez s3ns
Kriss SierraFan Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 halo, dzień dobry. O czym można tu porozmawiać? o Audi a4 b7 rozumiem ? O konkretnych modelach ? Konkretne kolory ? Chcę wiedzieć, żeby ZK nie zamknęło wątku, ani żebym bana nie dostał. Musisz przerobić B6 na B7 i czytać, broń Cię Boże nie pisać!
ŁukaszA4 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Słuchaj Bieniek, bo chyba coś trzeba Ci wytlumaczyć. Wątki A4 Klub Polska B5 Battalion i B6Division powstały w celu luźnych rozmów miedzy posiadaczami owych modeli, ORAZ pytań na szybko tak aby nie robić syfu w działach technicznych. Rozumie? Na Battalionie nie raz padały te same pytania i nikt nie "szurał" że coś było parę stron wcześniej. Rozumiecie czy nie? A poziek ma syndrom Wladiego chyba, skoro cały czas gada o kolbie i kukurydzy, hmm, dziwne :-D
Tomeks Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Bujać sie stad,chociaż tu nie róbcie remizy...
pajda Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Słuchaj Bieniek, bo chyba coś trzeba Ci wytlumaczyć. Wątki A4 Klub Polska B5 Battalion i B6Division powstały w celu luźnych rozmów miedzy posiadaczami owych modeli, ORAZ pytań na szybko tak aby nie robić syfu w działach technicznych. Rozumie? Na Battalionie nie raz padały te same pytania i nikt nie "szurał" że coś było parę stron wcześniej. Rozumiecie czy nie? A poziek ma syndrom Wladiego chyba, skoro cały czas gada o kolbie i kukurydzy, hmm, dziwne :-D +1
niestandardowy Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Lukaszu, tu sie prowadzi gadki o wszystkim, a czasami rowniez o b7. Wydaje mi sie ze przesadzacie z moderowaniem tematow, juz Wam na forum nie zalezy?
ŁukaszA4 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Tomeks, czemu usunąłeś swój post? Cytuję "Bujać się stąd, chociaż tutaj nie róbcie remizy", a ja się pytam co Ty tu nagle robisz? Moge tak samo przebywać tutaj tak jak Ty ;-) Widzisz niestandardowy, tak to właśnie są tematy o wszystkim i o niczym, tak ja poprzednie dwa tematy już zamknięte. Ale jak widać wczoraj "władzy" nawet to nie pasuje... Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez ?ukaszA4
Tomeks Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Niczego nie usuwałem Oczywiscie,ze możesz,jak każdy......tylko nie rób tu remizy,jaką robisz w innych tematach,nie zadymiaj,nie zaczepiaj itd.
Rekomendowane odpowiedzi