raSheed Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 heh 6,7 to dużo? u mnie w BRD średnio 7.7l za ostatnie 22tys. km. Teraz więcej w mieście jeżdżę, więc od razu 8.5l, a wcześniej przy trasach WRO-POZ-WRO spokojnie do 7.3 można było zejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigos_s Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Nie mówię że dużo tylko zastanawiałem się czy w normie BTW Twoje BRD a moje BPW to różnica 30 KM więc chyba ma prawo więcej łyknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Nie mówię że dużo tylko zastanawiałem się czy w normie BTW Twoje BRD a moje BPW to różnica 30 KM więc chyba ma prawo więcej łyknąć Ta, ale jak w trasie uzywacie tej samej mocy, to dlaczego ma wiecej lykac? Auto nie uzywa zawsze pelnej mocy- np. wezmy A4 BLB i BRD- obie 2,0 16V- silniki roznia sie drobiazgami od siebie, tylko w osprzecie sa wieksze roznice- i jak na przyklad oba pojada ta sama rowna droga ta sama stala predkoscia (np. 100km/h) - to spalanie powinno byc takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Widzę ze temat rozwojowy:facepalm: Drugi po oleju:grin: Powiedzcie mi lepiej proszę, czy uchwyty(x2) mocujące dyfuzor tylnego zderzaka maja osobny numer, czy występują w komplecie z w/w. Dyfuzor na dwie rury, zwykły:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Pytanko: Konsola środkowa i przyciski przy włączniku awaryjnych: Wiem, że są różne warianty- ja mam, ESP On/Off, Zaślepka, Wskaźnik AirBaga, Zaślepka, Kubek. Czy są jakieś puste włączniki, które można wstawić zamiast zaślepek? Chciałbym mieć tam uruchamiane urządzenie zewnętrzne. Nie interesuje mnie włącznik od ParkTronica czy wizytownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 ---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:29 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Tomek, Od czego to są przyciski, bo widzę ESP, ?, ?, Parktronic, Awaryjne. Były wogóle "czyste" przyciski (lub z jakąś diodą sygnalizacyjną)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 U mnie mam "czyste" przyciski, dwa po środku... Te u góry, które wrzucił Tomek to jest chyba też roleta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 jeden to elektryczna roleta, ale ten drugi od lewej to nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 http://images10.fotosik.pl/2820/dfd28d199e37bf42med.jpg U mnie mam "czyste" przyciski, dwa po środku... Te u góry, które wrzucił Tomek to jest chyba też roleta... Grzegorz- to są przyciski, które da się podłączyć pod coś czy tylko zaślepki? bo u mnie wygląda to tak samo- z tym, że są to zaślepki na sztywno. Jeśli to przyciski- masz może nr? Potrzebuję zrobić włączanie dodatkowego obwodu elektrycznego a wolałbym to ogarnąć tak żeby wyglądało seryjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 jeden jest od rolety,a ten z "S" jest od przesłon w wydechu,o ile pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 http://images10.fotosik.pl/2820/dfd28d199e37bf42med.jpg U mnie mam "czyste" przyciski, dwa po środku... Te u góry, które wrzucił Tomek to jest chyba też roleta... Grzegorz- to są przyciski, które da się podłączyć pod coś czy tylko zaślepki? bo u mnie wygląda to tak samo- z tym, że są to zaślepki na sztywno. Jeśli to przyciski- masz może nr? Potrzebuję zrobić włączanie dodatkowego obwodu elektrycznego a wolałbym to ogarnąć tak żeby wyglądało seryjnie To są zwykłe zaślepki - przynajmniej tak mi się wydaje Jak będę miał dziś chwilę to wyciągnę to i sprawdzę ale z tego co pamiętam jak montowałem to są to zwykłe zaślepki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabbi Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 panowie nie orientuje się ktoś czy tylne osłony tarcz 288mm od quattro będą pasować również do ośki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 :hi:pany poszukuję kostek x2 do podłączenia podświetlenia kubka i wizytownika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 :hi:pany poszukuję kostek x2 do podłączenia podświetlenia kubka i wizytownika. Przecież masz nr to zamów w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 :hi:pany poszukuję kostek x2 do podłączenia podświetlenia kubka i wizytownika. Przecież masz nr to zamów w ASO Zimno za oknem do ASO mam 20km i leniwy jestem może ma ktoś na zbyciu jak nie to podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Powiedzcie mi lepiej proszę, czy uchwyty(x2) mocujące dyfuzor tylnego zderzaka maja osobny numer, czy występują w komplecie z w/w. Dyfuzor na dwie rury, zwykły Zlali mnie Wrzuci ktoś screenshota z etki jak to wygląda? W limo miałem takie dwie kostki o ile dobrze pamiętam. W avancie powinno być tak samo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Powiedzcie mi lepiej proszę, czy uchwyty(x2) mocujące dyfuzor tylnego zderzaka maja osobny numer, czy występują w komplecie z w/w. Dyfuzor na dwie rury, zwykły Zlali mnie Wrzuci ktoś screenshota z etki jak to wygląda? W limo miałem takie dwie kostki o ile dobrze pamiętam. W avancie powinno być tak samo? Jaki znowu uchwyt? dyfuzer wpinasz w zderzak i przykręcasz 4x śrubkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek_GSP Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Witam szanowne grono pasjonatów, mam do was pytanie czy dużo problemów jest z domontowaniem tempomatu do B7 1.9TDi. Trzeba dokupić wiązkę, manetkę i odpowiednio przekodować moduły? Proszę o odpowiedź gdyż jestem świażak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Poszukaj jest opis na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi