Gunwo Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 TOM3K , duża różnica będzie ze srebrnym wzmakiem, bo czytałem ze za bardzo się nie różni ? Warto kupić razem z ORI instalacją ? Zastanawiam się czy robić tylko tył + sub czy od razu całość ogarnąć
TOM3K Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Ja nie miałem nigdy do czynienia z czarnym. mi radzili brać srebrny. wziąłem i jestem zadowolony a ciągnie jeszcze suba z q5.
gilas Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Bym musiał usłyszeć różnice między bose a standard a tak wogule w standardzie jakiej firmy glosniki dawali nokia?
Gunwo Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Z tego co czytałem nie ma co się zastanawiać nad zmianą na Bose : ) Teraz tylko znaleźć w miarę rozsądnej cenie zestaw : )
gilas Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Znalazlem do sedana za 500 cały komplet ale przeraza mnie ciągnąć instalke na nowo
Andrzej07 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Panowie podrzucie zdjęcie jak macie zamocowane przewody idące z bagaja do klapy przy zawiasach samoistnie otwierających klapę , wkońcu postanowiłem po roku leżakowania zawiasów założyć je na autko;) zawiasy przerabiane przez kolegę z forum więc nie mam tego plastiki jak oryginalne zawiasy do wiązki Pozdrawiam Andrzej
kaju Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Znalazlem do sedana za 500 cały komplet ale przeraza mnie ciągnąć instalke na nowo3h15minut na gotowo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Panowie a czy bose bardzo sie różni od standardowych głośników ?? I czy bedzie to jakoś grac na concert 2 1din czy potrzebuje rns-e wedlug mnie na concercie słychać lepiej jak ba rnse....Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
cinkers Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Kaju a masz porównanie z jakiś nieoryginalnym radiem? Trochę już tego zakładałeś Podłączyłem sobie wiązeczkę od Ciebie i wszystko bangla tylko zastanawiam się czy na oryginalnym radiu byłoby lepiej niż na moim Pionierze. Edytowane 28 Czerwca 2016 przez cinkers
pksmlody Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Halo Pany Jakimi śrubami przykręcaliście swoje dokładki od Cupry do zderzaczka???
tomekhxc Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Halo PanyJakimi śrubami przykręcaliście swoje dokładki od Cupry do zderzaczka??? to jest temat niektórzy na nitach , inni na blachowkrętach , inni na zwyklych wkretach , zleży od fantazji
MichałA4 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Panowie jaki polecacie kabel diagnostyczny do a4 b7? Obecnie do swojego auta mam coś od viakena ale w B7 nie mogę się dobrać nim do silnika więc szukam czegoś co by obsluzylo a4 b6 i b7 macie jakieś sprawdzone typy?
bartekzks Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Panowie pytanko czy zbiornik paliwa z A6 C6 Quattro 2.7 BIT lub A6 C5 1.8 T podjedzie do B7 sedan quattro ? Edytowane 28 Czerwca 2016 przez bartekzks
akjam Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Panowie jaki polecacie kabel diagnostyczny do a4 b7? Obecnie do swojego auta mam coś od viakena ale w B7 nie mogę się dobrać nim do silnika więc szukam czegoś co by obsluzylo a4 b6 i b7 macie jakieś sprawdzone typy? Pisz do H4mm3R
H4mm3R Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2016 Panowie jaki polecacie kabel diagnostyczny do a4 b7? Obecnie do swojego auta mam coś od viakena ale w B7 nie mogę się dobrać nim do silnika więc szukam czegoś co by obsluzylo a4 b6 i b7 macie jakieś sprawdzone typy? Pisz do H4mm3R
kaju Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Kaju a masz porównanie z jakiś nieoryginalnym radiem? Trochę już tego zakładałeś Podłączyłem sobie wiązeczkę od Ciebie i wszystko bangla tylko zastanawiam się czy na oryginalnym radiu byłoby lepiej niż na moim Pionierze.fakt faktem, zakładałemi wciąż zakładam to regularnie, ale wierz mi lub nie - kto nie przyjedzie to z ori radiem... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kuba84 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Panowie pytanko czy zbiornik paliwa z A6 C6 Quattro 2.7 BIT lub A6 C5 1.8 T podjedzie do B7 sedan quattro ? Nie
cinkers Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Kaju a masz porównanie z jakiś nieoryginalnym radiem? Trochę już tego zakładałeś Podłączyłem sobie wiązeczkę od Ciebie i wszystko bangla tylko zastanawiam się czy na oryginalnym radiu byłoby lepiej niż na moim Pionierze.fakt faktem, zakładałemi wciąż zakładam to regularnie, ale wierz mi lub nie - kto nie przyjedzie to z ori radiem... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No co ty Kiedyś po drodze wjadę żebyś ocenił co lepiej gra Moim zdaniem ori może grać jednak lepiej, mimo że teoretycznie na Pionku jest więcej ustawień dźwięku.
werbel Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Halo Pany Jakimi śrubami przykręcaliście swoje dokładki od Cupry do zderzaczka??? U mnie już trzecia dokładka na Jana na wkręty, jak się jakiś poluzował to zmieniony na większy i tyle. Nie ma co się szczypać ze śrubami, blokowaniem z drugiej strony. Przynajmniej jak zahaczę porządnie to wyrwie z wkrętów zamiast łamać zderzaka. Może wie ktoś jakie jest absolutne minimum by wyświetlić coś z telematica na FIS'ie? Numer cześci modułu do A4 B7 i czy trzeba coś więcej czy może sam moduł wpięty do FIS'a mi wyświetli już jakiś błąd chociaż. Potrzebuję podsłuchać jakie pakiety lecą na CANie by wyświetlić coś własnego na FISie jak VFIZ czy FIS Control. Ew może ktoś na śląsku czy w małopolsce z navi na FIS'ie, Telematiciem, VFIZem, FIS Control zechce udostępnić na parę godzinek samochód? Przyjeżdżam z kratą browara.
kuba84 Opublikowano 1 Lipca 2016 Opublikowano 1 Lipca 2016 Jak się awaryjnie otwiera maskę w B7...? Jest takie urządzenie na kątówka
Rekomendowane odpowiedzi