bartekzks Opublikowano 4 Października 2016 Opublikowano 4 Października 2016 Witam Panowie mam w A4 B7 2.0 TFSI pas przedni do wymiany mogę wziąć z innego np 2.0 TDI lub 3.0 PB?? Czy musi to być tylko i wyłącznie 2.0 TFSI ?? Pozdro Potrzebujesz taki 8E0 805 594 E, z 2.0TDI też pasuje Dzięki wielkie a z kompletnym sprawa wygląda tka samo ,ze z klekota podejdzie czy coś trzeba zmienić ?
H4mm3R Opublikowano 4 Października 2016 Autor Opublikowano 4 Października 2016 Chodzi o wentylatory? Tu już jest kilka opcji, jaki silnik, jaka skrzynia.
Norbas Opublikowano 5 Października 2016 Opublikowano 5 Października 2016 Ktoś się orientuje gdzie mogę dokładnie sprawdzić przez VCDS cały układ DPF.
gabalo Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Panowie czy w b7 idzie jakoś wyrezać włącznik świateł zeby miał elementy chromowe jak np niektóre vw? Czy raczej nie? A może pasuje od czegoś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tomekhxc Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Przekładasz pokrętło i gotowe
H4mm3R Opublikowano 6 Października 2016 Autor Opublikowano 6 Października 2016 Panowie czy w b7 idzie jakoś wyrezać włącznik świateł zeby miał elementy chromowe jak np niektóre vw? Czy raczej nie? A może pasuje od czegoś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ty to jeszcze mało widziałeś na tym forum
LChris Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Można założyć oprawkę z A8, pokrętło A3
kaju Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Panowie czy w b7 idzie jakoś wyrezać włącznik świateł zeby miał elementy chromowe jak np niektóre vw? Czy raczej nie? A może pasuje od czegoś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ty to jeszcze mało widziałeś na tym forum Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
vwbartus Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Panowie czy w b7 idzie jakoś wyrezać włącznik świateł zeby miał elementy chromowe jak np niektóre vw? Czy raczej nie? A może pasuje od czegoś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zakładasz obwódkę chrom z audi a8 i pokrętła z audi a3 i wychodzi coś takiego możesz również złożyć bez tej obwódki z A8
Damianq Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Czy nikt przypadkiem nie chce sprzedać swojego 1.8 T lub 2.0T? Zdecydowanych zapraszam na PW
gabalo Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 Panowie czy w b7 idzie jakoś wyrezać włącznik świateł zeby miał elementy chromowe jak np niektóre vw? Czy raczej nie? A może pasuje od czegoś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Ty to jeszcze mało widziałeś na tym forum Za krótko tu jestem jeszcze[emoji23]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bartekzks Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 Witam. Panowie pytank opacjent to A4 B7 USA wersja , problem tego typu ,że jendo lusterk ozostało skasowane i szukam do kompletu a lutra były : -podgrzewane -elektrycznie sterowane -elektrycznie skladane -fotochrom -pamieć - a pasażera przy wbiciu wstecznego opuszczało sie ilu to pinowe są?? Może ktoś takie ma ? SZUKAM NA GWAŁT !!!
tom4275 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 są 14 pinowe, ceny na allegro masakra
bartekzks Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) są 14 pinowe, ceny na allegro masakra Dziękuje No ba ale za to wygodne to . Przy okazji tego tematu od strony kierowcy sa tez takie co opuszczają się po wbiciu wstecznego ?? A i jeszcze jedno od cabrio sa takie same czy inne bo widzę na allegro jedno cabrio jedno zwykle ?? pozdrawiam Edytowane 7 Października 2016 przez bartekzks
tom4275 Opublikowano 7 Października 2016 Opublikowano 7 Października 2016 wiem, bo takie mam tylko pasażera cabrio ma inne mocowanie
pksmlody Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Siema Panowie, dzwoniłem do ASO VW Wrocław, część 8e0919268 to numer koszyczka prawego pdc zderzak przód, numer wyżej czy tam niżej to numer koszyczka lewego. Niestety facet mówi, że koszyczki do blendy rejestracji są inne, i według jego komputera koszyki blendy idą tylko Z CAŁYM ZDERZAKIEM Nie znacie może numerów koszyczków blendy?
bartekzks Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 (edytowane) Panowie potrzebuje nr blendy tablicy rejestracyjnej do grilla S4/ S line czarny z miejscami na PDC coś tego typu tylko że czarne i z PDC http://allegro.pl/audi-a4-b7-blenda-przednia-ramka-na-tablice-i6521123104.html#imglayer to będzie ten nr 8E0807285BA3FZ Ramka tabl.rejestracyjnej czarny ???????? Edytowane 8 Października 2016 przez bartekzks
shakal Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Końcówka 3FZ to czarny mat. Końcówka Z9Y to czarna perła Końcówka T94 to czerń błyszcząca Końcówka 1QP to szary Końcówka 1RR to szary platinum Tak że jak chcesz czarny mat to końcówka się zgadza. A reszta na obrazku
nbvn7 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Witam wszystkich. Mam problem z dziwny "dyrczeniem" wydobywającym się z komory silnika. Pojawił się to po zmianie rozrządu i nie mogę zlokalizować przyczyny. Miał ktoś z czymś takim do czynienia i wie co z tym zrobić? Pozdrawiam.
Piotr Czarnojan Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) Witam kolega ma problem ze schowkiem do urwał zaczep i takie pytanko da sie cos z tym zrobic czy zostaje tylko kupno nowego?? i co to jest za kolor schowka a najlepiej nr schowka dziekuje i pozdrawiam Edytowane 9 Października 2016 przez Piotr Czarnojan
Rekomendowane odpowiedzi