Mizur138 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Panowie mam do kupienia fotele Recaro z Full elektryka i podgrzewaniem za 2 tyś zł. Haczyk jest tylko taki że jeden ma pęknięty tył na wysokości plastiku. Reszta stan bardzo dobry. Co o tym myślicie??? Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Marca 2018 przez Mizur138
pksmlody Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 @Mizur138 daj namiary na te fotele, to nie będziesz miał tego dylematu
Mizur138 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 20 minut temu, pksmlody napisał: @Mizur138 daj namiary na te fotele, to nie będziesz miał tego dylematu Juz je zakupiłem. Teraz aby wymienic ten tylni plastki i bedzie gites
Karasik2 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Były na Facebooku ale gość nic nie pisał że są nie teges..Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Mizur138 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 4 minuty temu, Karasik2 napisał: Były na Facebooku ale gość nic nie pisał że są nie teges.. Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka W jednym fotelu jest do wymiany plastik z tyłu i to na tyle. Bo wyslal mi zdjecia i wszystko powiedzial. Teraz pytanie czy duzo roboty z taka rzecza??
afroo. Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) 3 godziny temu, Mizur138 napisał: fotele Recaro z Full optyka Uuu, dobry bajer. Tak się najarał na Recaro, że rączka się trzęsie i słownik nie nadąża. Edytowane 2 Marca 2018 przez afroo.
Rabbi Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Godzinę temu, afroo. napisał: Tak się najarał na Recaro, że rączka się trzęsie i słownik nie nadąża.
Mizur138 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 1 godzinę temu, afroo. napisał: Uuu, dobry bajer. Tak się najarał na Recaro, że rączka się trzęsie i słownik nie nadąża. Heh sie czepiasz poprostu musialem szybko pisac bo duzo chetnych bylo
Damianq Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Pany ostatnio zauważyłem dziwną sprawę w moim B7. Na ostatnich mrozach w zakresie poniżej minus 8 stopni wywala mi błąd na FIS o spalonej żarówce w prawym DRL. Żarówka faktycznie się nie świeci. Ale jak przejadę z 50 km i komora się nagrzeje albo jest w okolicach zera problem nie występuje i żarówka świeci normalnie nie jest spalona... Jakieś sugestie? Póki co za zimno żeby coś grzebać, ale myślałem że jak się ociepli to zacznę od czyszczenia wszystkich wtyczek - może styki pośniedziały albo jakaś woda się dostała?
pksmlody Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 @Damianq u mnie pokazuje spalone tylne światła przeciwmgłowe... wystarczy 2x przekręcić kluczyk ;-) Cytując klasyka @kaju : "To jest be ziben, tego nie zrozumiesz..."
Damianq Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 10 minut temu, pksmlody napisał: @Damianq u mnie pokazuje spalone tylne światła przeciwmgłowe... wystarczy 2x przekręcić kluczyk ;-) Cytując klasyka @kaju : "To jest be ziben, tego nie zrozumiesz..." U mnie nie pomaga Jak rano jadę do pracy to takie cyrki mam, ale tylko jak jest na minusie
pksmlody Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 Wniosek jest prosty - trzeba się przeprowadzić do Kalifornii
kaju Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 mi tak robiła postojówka. też mi się nie chciało wymieniać bo zimno. aż ją tak chooj strzelił, że oprawka się wtopiła w szkło od DRL i przechodzę na skrętne. no co... dzwon i lenistwo matką tuningu. nie ma ktos kompletnej prawej lampy skrętnej w dobrych piniondzach? lewa już czeka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Damianq Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 21 godzin temu, kaju napisał: mi tak robiła postojówka. też mi się nie chciało wymieniać bo zimno. aż ją tak chooj strzelił, że oprawka się wtopiła w szkło od DRL i przechodzę na skrętne. no co... dzwon i lenistwo matką tuningu. nie ma ktos kompletnej prawej lampy skrętnej w dobrych piniondzach? lewa już czeka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk No ale co było przyczyną?
kaju Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 żarówka. najpierw nie świeciła i po rozgrzaniu zaczynała świecić. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Damianq Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Pany czy guma 255/35/19 na kole et33 9j wejdzie do B7? Gość nie chce mi puścić koła bez opon (opony po 1 sezonie) a wg mnie ta guma jest za szeroka, wolałbym 235 na 9j no ale...
FroS-t Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Godzinę temu, Damianq napisał: Pany czy guma 255/35/19 na kole et33 9j wejdzie do B7? Gość nie chce mi puścić koła bez opon (opony po 1 sezonie) a wg mnie ta guma jest za szeroka, wolałbym 235 na 9j no ale... Zapomnij
Damianq Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Ok, felgi poszły i tak Inne pytanie. Mam zdjęcie felgi i jest napisane „Made in Italy” i „ not O.E.M - REPLICA” Felgi RS6 łopaty to są wiec rozumiem ze to nie oryginał tylko podróba?
vwbartus Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 2 godziny temu, Damianq napisał: Ok, felgi poszły i tak Inne pytanie. Mam zdjęcie felgi i jest napisane „Made in Italy” i „ not O.E.M - REPLICA” Felgi RS6 łopaty to są wiec rozumiem ze to nie oryginał tylko podróba? Podjebki
Rekomendowane odpowiedzi