Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Rob@k napisał:

Mój błąd to właśnie tego długiego potrzebujesz. Dv tip. Musi być z BEXa. I musisz przedłużyć podciśnienie do dv

Chodzi Ci o nr 24, różni się tylko literką na końcu i wygląda bardzo podobnie jak nie identycznie jak w BFB. Nie ma ich zbytnio dostępnych, a nawet jeszcze wcale nie widziałem na żadnej aukcji. Chodzi Ci o nr 24, różni się tylko literką na końcu i wygląda bardzo podobnie jak nie identycznie jak w BFB? Może coś wyrzeźbię z tego co jest albo coś jeszcze uda się kupić. 

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 minuty temu, Rob@k napisał:

W serwisie ten wężyk 350zl :facepalm: Kup w sklepie z częściami Wąż fi 25mm i pokombinuj jak nie dostaniesz oryginału. 

Tak zrobię.

Opublikowano
1 minutę temu, pelonek1 napisał:

Chodzi Ci o nr 24, różni się tylko literką na końcu i wygląda bardzo podobnie jak nie identycznie jak w BFB. Nie ma ich zbytnio dostępnych, a nawet jeszcze wcale nie widziałem na żadnej aukcji. Chodzi Ci o nr 24, różni się tylko literką na końcu i wygląda bardzo podobnie jak nie identycznie jak w BFB? Może coś wyrzeźbię z tego co jest albo coś jeszcze uda się kupić. 

Tak nr 24. W bfb jest chyba inaczej wygięty. 

Opublikowano
1 minutę temu, Rob@k napisał:

Tak nr 24. W bfb jest chyba inaczej wygięty. 

Po zdjęciach z etki wyglądają tak samo jak nie identycznie.

Może ktoś jeszcze potwierdzić czy nie będzie pasował z BFB?

Opublikowano
6 minut temu, pelonek1 napisał:

Po zdjęciach z etki wyglądają tak samo jak nie identycznie.

Może ktoś jeszcze potwierdzić czy nie będzie pasował z BFB?

Jak montowałem u siebie z Bexa to to waśnie patrzyłem żeby był ten wąż bo z BFB nie pasi.

Opublikowano

Zrobiłem rozpiskę, jak zakładałem prawy IC:

obraz.png.bf2972295bd568bff56def1f97047f55.png

Jeśli dobrze pamiętam to w BFB ten wąż jest jednolity, a w BEXie to tak jakby 2 węże tworzą całość.

Zaznaczam jednak, że mogę się mylić :decayed:

Edytowane przez rosati

Opublikowano

Jest szansa dobrać do tej felgi kapselki w to miejsce, które oznaczyłem? Oryginalnie są takie duże zasłaniające wszystko łącznie z otworami na szpilki.

IMG_20220415_163139.jpg

Opublikowano

Możesz spróbować z 5-cio ramiennych S-Line.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

:siema:

szwagier szuka B7, czy te 2 sztuki to ktoś od nas?

WWW.OLX.PL

23700 zł: 23 700 zł: Witam . Sprzedam swoje prywatne auto jakim jest Audi a4b7 o ktore dbalem jak moglem . W aucie wymieniony olej plus wszystkie filtry (wymiana co 10k) Z wyposażenia posiada -tempomat...

i

WWW.OLX.PL

22900 zł: 22 900 zł: Sprzedam audi a4 b7 avant w podwójnym s-line, auto zadbane, proste z bogatym wyposażeniem: -czarny sufit -nagłośnienie bose -grzane siedzenia -elektryczne i składane...

Opublikowano

A szukasz tanio czy dobrze?

Pierwszy to jakiś biedak z wyposażenia...

A drugi chyba niezbyt dobry jak sprzedaje go ktoś po pół roku od kupna z między innymi klimą i rozrządem do zrobienia.

Opublikowano

ja nie szukam, szuka szwagier ;) wrzucił mi 2 ogłoszenia, na jednym widzę naklejkę B7 Crew dlatego pytam.

co do sprzedaży po pół roku - różnie bywa, sam zrobiłem tak w zeszłym roku kiedy kupiłem żonie ML'a, a nie chciała nim jeździć..

Opublikowano
20 minut temu, jedrekx napisał:

co do sprzedaży po pół roku - różnie bywa, sam zrobiłem tak w zeszłym roku kiedy kupiłem żonie ML'a, a nie chciała nim jeździć..

Jasne zdarza się, tak samo jak wygrana w lotto, większość to po prostu bajki żeby pozbyć się kłopotu.

Opublikowano

Niech szwagier szuka BPW, nie BRD. Turbo wymagające napisania podania, aby zbudowało ciśnienie i często nie trzymają serii.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 2.06.2022 o 19:23, george napisał:

Niech szwagier szuka BPW, nie BRD. Turbo wymagające napisania podania, aby zbudowało ciśnienie i często nie trzymają serii.

Z doświadczenia wiem że lepsze są 16V niż 8V ale 140km 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś by mi mógł podać numer części dokładniej uszczelki łączenia dolnego zbiornika spryskiwaczy z górnym zbiornikiem do sedana B7 1.8T ?

Niestety po zalaniu pelnnego zbiornika płynem ucieka gdy tylko jest więcej płynu w górnym,a już mam dość zalewania tylko dolnego... 

Pozdrawiam 

Edytowane przez Mizur138

Opublikowano

8E0 955 465 B cena w aso w okolicach 3zł

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Panowie, temat już pewnie był poruszany nie raz. Jakiej firmy wybrać zamiennik błotnika przód do B7?

Opublikowano
11 godzin temu, H4mm3R napisał:

Panowie, temat już pewnie był poruszany nie raz. Jakiej firmy wybrać zamiennik błotnika przód do B7?

Blic z końcówką kodu Q 

https://m.intercars.pl/produkty/1532985-blotnik-przod-l-audi-a4-1104-0608-blic-6504-04-0028311q-z-otworem-na-kierunkowskaz-galwanizowany-tuev

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, BartoszSoldier napisał:

Dzięki, szkoda że nie ma w kolorze LY9B

Opublikowano

Witam,po 3 latach padła mi żarówka drl od promotora,pisałem na Fejsie ale nikt nie odpisuje ,macie coś sprawdzonego ?