Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś, co to za pakiet zewnetrzny:glupek2::grin:

Screenshot_20210904-182617_OLXpl.jpg

Screenshot_20210904-182626_OLXpl.jpg

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

Przeglądam trochę mobile i już zgłupiałem, tzn. nie znalazłem jeszcze żadnego sline wewnątrz z ciemną podsufitką. Czy można było zamówić ORI pakiet sline wewnątrz który ma jasną podsufitkę oraz np nie ma nakładek sline na progach. Dla przykładu taki oto wóz - czy to ORI sline wewnętrzny czy nie?

https://www.mobile.de/pl/Samochod/Audi-A4-Avant-1.8-T-S-Line-Bose-Soundsystem/vhc:car,pgn:15,pgs:10,ms1:1900_9_,frn:2005,frx:2008,ful:lpg!petrol!cng,ger:manual_gear,pwn:110,pwx:147,ccn:1600,ccx:1800/pg:vipcar/327908311.html

Opublikowano

S-line wewnętrzne nie charakteryzowało się czasem fotelami z półskóry, których w obu przypadkach brakuje?

Opublikowano

Żaden z nich nie ma sline wewnętrznego...

Tak jak Langista napisał, półskóry z materiałem speed, w B7 miały też dodatkowo logo sline na oparciu...

d7dnsqi-750f675e-1c9a-46fb-b6f4-95f8f6d3ab28.jpg

Poczytaj ten wątek, tam masz wszystko co musisz wiedzieć: https://a4-klub.pl/topic/64881-pakiet-s-line-zewnętrzny-i-wewnętrzny/

Opublikowano

@Langista @kamil-vag temat dotyczy B6, jeśli w B7 jest tak jak w B6 to i jeden jak i drugi może być z pakietem sportowym s line :wink:

Screenshot_20210912-105336.png

Edytowane przez pelonek1

Opublikowano

Z czego kojarzę to w b7 był s-line wewnętrzny również z ubogo wyglądającymi fotelami welurowymi typu sport. Widziałem już kilka takich b7 z tymi fotelami w wersji s-line.

Ale możliwe iż to był tylko dodatek do zewnetrzego pakietu s-line,taki a'la s-line wewnętrzny.

Edytowane przez pila24

Opublikowano
13 minut temu, pila24 napisał:

Z czego kojarzę to w b7 był s-line wewnętrzny również z ubogo wyglądającymi fotelami welurowymi typu sport. Widziałem już kilka takich b7 z tymi fotelami w wersji s-line.

Ale możliwe iż to był tylko dodatek do zewnetrzego pakietu s-line,taki a'la s-line wewnętrzny.

To o czym piszesz to pakiet sport. W B6 też można było mieć materiałowe półkubły, a kierę trójramienną i gałkę jak z S line.

@pelonek1 , prawdopodobnie ktoś zmienił kierę. Nie ma nawet listew S line ani znaczków na listwach drzwi. sufit nie jest czarny, a także zderzaki wyglądają zwyczajnie.

Edytowane przez george

Opublikowano
10 minut temu, george napisał:

To o czym piszesz to pakiet sport. W B6 też można było mieć materiałowe półkubły, a kierę trójramienną i gałkę jak z S line.

@pelonek1 , prawdopodobnie ktoś zmienił kierę. Nie ma nawet listew S line ani znaczków na listwach drzwi. sufit nie jest czarny, a także zderzaki wyglądają zwyczajnie.

Tylko że widzisz, zgadzało by się z tym pakietem sportowym S line który był w B6 i którego zrzut ekranu wrzuciłem, także może to i jakiś ori S line być.

Tak czy inaczej to z 1,8 T na całym mobile nie ma ani jednego pełnego S line. Nie to że chcę teraz kupić, chciałem zobaczyć po ile tam chodzą takie białe kruki.

Edytowane przez pelonek1

Opublikowano
2 minuty temu, pelonek1 napisał:

Tylko że widzisz, zgadzało by się z tym pakietem sportowym S line który był w B6 i którego zrzut ekranu wrzuciłem, także może to i jakiś ori S line być.

Nie mówię o pakiecie S line, ale pakiecie sport. Pakiet S line ma perforację na kierownicy czy gałkę. Pakiet Sport ma podobną kierownicą i gałkę, ale bez perforacji. Na 1. rzut  oka wygląda podobnie.

Opublikowano

Panowie nie ma ktoś bixenonów z B7 na części? Przydałaby mi się chociaż chromowana ramka od prawego kierunkowskazu w dobrym stanie bo z mojej zeszła srebrna powłoka. 

Opublikowano

@KoJ@K ?

Opublikowano

Mam tylko cały komplecik.

Opublikowano
4 godziny temu, mass143 napisał:

bo z mojej zeszła srebrna powłoka. 

No to pomalować na czarny mat ?

Opublikowano

@KoJ@K caly komplet tzn obudowa kierunku, soczewki i odbłyśnik drl ? ile? :p 

@kamil-vag niee, srebrne musi zostać:D 

Edytowane przez mass143

Opublikowano

Cały komplet całych lamp :hi:

Opublikowano

Ma ktoś fotkę którą blaszkę zagiąć przy soczewkach b8 lift i żarnikach d1s ? Widziałem gdzieś na forum, a teraz nie mogę znaleźć. 

Opublikowano

Tam masz taki cycek jeden i jego musisz zagiąć.