Ukasz699 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Mi tam się podobają i jak dla mnie nie "trącają wiochą" . Jakbym takie miał to pranie foteli bym musiał zaliczać co minimum 2 tygodnie. Ładne, ale nie praktyczne. :> Przecież są skórzane
dzejk Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 jak zmieniać (bądź obszywać na nowo) to lepiej się porozglądać za Recaro i $$ dozbierać
Chuck Norris Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Mi tam się podobają i jak dla mnie nie "trącają wiochą" . Jakbym takie miał to pranie foteli bym musiał zaliczać co minimum 2 tygodnie. Ładne, ale nie praktyczne. :> Przecież są skórzane Kumpel kiedyś miał A6 z białą skórą w środku, i wiem jak to wyglądało. Chyba nie wiesz co mówisz
HiRide Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Albo czarne albo biale.Z tym logo s line czerwonym to juz za duzo kolorow ktore nie pasuja do siebie.
Piechol Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Lepiej szukac czarne recaro popieram a w ogóle to teraz już jest za***iście w środku przecież (no może oprócz kiery )
hexx Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Bart-S mial bys moze jeszcze fotke z tylu z koncowkami ulter z normalniej perspektywy nie z dolu, tak jak sie normalnie stoi z paru metrow i patrzy "z gory" na dupensje Od dwoch miesiecy rozmyslam nad wlasnie tymi nakladkami bo maja skos jak oryginalne i nie bylem pewny jak do konca bedzie to wygladac na avancie i w koncu wiem Wrzucałem kilka stron wcześniej - są marnej jakości ale coś widać. Jeśli odczujesz niedosyt mogę pokombinować coś jeszcze hehe no tak te widzialem ale niestety przyklekles a ja jednak mam ponad 1,80 wzrostu i nie widze aut z takiej perspektywy Wiesz chodzilo mi o to jak by to wygladalo, jak sie postrezega auto na zywo ale dzieki zdjecia uzytkownika Gik juz wiem. Szkoda sobie robic dodatkowa robote HiRide... Albo czarne albo biale.Z tym logo s line czerwonym to juz za duzo kolorow ktore nie pasuja do siebie. nie pasuja kolorystycznie do siebie to ja nie wiem jak ty postrzegasz nasz swiat, bo do okola pelno takich kombinacji...musi ci byc cieszko Ale fakt sa lepsze kombinacje niz ta na fotce
HiRide Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 HiRide... Albo czarne albo biale.Z tym logo s line czerwonym to juz za duzo kolorow ktore nie pasuja do siebie. nie pasuja kolorystycznie do siebie to ja nie wiem jak ty postrzegasz nasz swiat, bo do okola pelno takich kombinacji...musi ci byc cieszko Ale fakt sa lepsze kombinacje niz ta na fotce No tak tak bardzo mi jest cieszko :> nie podoba mi skora czarno biala.Jesli juz to czarna z ciemnym czerwonym albo ciemnym pomaranczowym
Kierownik Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 HiRide... Albo czarne albo biale.Z tym logo s line czerwonym to juz za duzo kolorow ktore nie pasuja do siebie. nie pasuja kolorystycznie do siebie to ja nie wiem jak ty postrzegasz nasz swiat, bo do okola pelno takich kombinacji...musi ci byc cieszko Ale fakt sa lepsze kombinacje niz ta na fotce No tak tak bardzo mi jest cieszko :> nie podoba mi skora czarno biala.Jesli juz to czarna z ciemnym czerwonym albo ciemnym pomaranczowym ee pomarańcz to do BEEMWE , Bartek jak byś miał całe czarne reccaro to już byłby ogień w szopie
Bart-S Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Black Recaro to dla mnie też ideał - ale niestety o czarną skórę z czarną alcantarą baaaardzo ciężko. Przebolałbym nawet te 2500 Euro, tylko niech mi ktoś takie znajdzie... Od roku szukam i nic... ;( Tylko pełna skóra albo kolor do bani... Lepiej szukac czarne recaro popieram a w ogóle to teraz już jest za***iście w środku przecież (no może oprócz kiery ) A wiesz Piechol, że zastanawiam się czy wogóle ją ruszać :gwizdanie: Jeśli już to przesiadka na podgrzewaną...
Bart-S Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 black Recaro tez mi sie podoba A Ty Grzesiu jakie masz preferencje? Chcesz skórę, skórę + alcantarę czy skórę + speed?
wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ostatnio podoba mi sie skora i alcantara :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 ostatnio podoba mi sie skora i alcantara :gwizdanie: Heeeh, no to znów będziemy na to samo polować . Tyle, że przy Twoich zdolnościach tropicielskich nie mam szans wyhaczyć ich pierwszy
wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a co Bartku myslisz o zrobieniu podsufitki i slukow w alcantarze
Flyer Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Patrox w poprzedniej B7 mial podsufitke w alcantarze... IMO przecietnie sie prezentowalo.
Bart-S Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2010 a co Bartku myslisz o zrobieniu podsufitki i slukow w alcantarze Nie no OK, w słupki i podsufitkę nie mierzę ale... fotele chętnie przygarnę BTW - udało Ci się pstryknąć fotki i zmierzyć wysokości do nadkola?
hexx Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Powidzcie mi prosze jeszcez jaki model tego N1-RS macie bo widzialem 90/45 i 90/50 a po zmierzeniu oryginalnej rury wydechowej wyszlo mi ze ma ona od 43 do 47mm srednicy (cos po przejsciach chyba jest). boje sie ze 50 bedzie za luzno a 45 nie za bardzo wejdzie
Rekomendowane odpowiedzi