buliking Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 listwy s4 to z pakietu s-line? to zderzak s4 to tez s-line? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 A gdzie Ty widzisz zderzak i listwy S4? U mnie? Tutaj masz porównanie zderzaka S-Line i S4: A tutaj porównanie listw drzwiowych: Co do zderzaka myślę że nie będziesz miał problemów - jeśli chodzi o listwy, dobrze się przyjżyj. S-Line są mniejsze i takie właśnie założyłem u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buliking Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 faktycznie te s4 troche ladniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Ogólnie cały S4 mod jest za***isty - nawet moja żonka stwierdziła że bardziej sportowy. Ale ze względu na większe koszty (całe zderzaki, wymiana halogenów, inaczej spryski) odpuściłem ten wariant i zrobiłem S-Line... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buliking Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 nie przejmuj sie, s-line tez jest ok :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Nie przejmuję się, S-Line też mi się podoba ...i mam zamiar wyrezać go do końca (dokładka zderzaka z tyłu i felgi 18") ...tylko najpierw muszę skołować odpowiedni wydech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Rezales przednia dokaldke s-line do seryjnej gory? Ja dzis robilem to.. gdybym wiedzial, ze takie beda efekty [problem z dopieciem srodkowej kratki, slabo trzymajace zatrzaski bocznych kratek], to bym szukal kompletnego zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Flyerku właśnie aby tego rezania uniknąć kupiłem nową nakładkę zderzaka S-Line czyli PR-2K7 (jest inaczej wyprofilowana na dole). Jak widziałem tutorial rezania do standardu z audizine i spojler przypięty na opaski zaciskowe to :wallbash: Jest drożej ale idę w fabrykę na ile się da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buliking Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Flyerku właśnie aby tego rezania uniknąć kupiłem nową nakładkę zderzaka S-Line czyli PR-2K7 (jest inaczej wyprofilowana na dole). Jak widziałem tutorial rezania do standardu z audizine i spojler przypięty na opaski zaciskowe to :wallbash: Jest drożej ale idę w fabrykę na ile się da... krotko mowiac idziesz na latwizne powodzenia z tym tylem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Flyerku właśnie aby tego rezania uniknąć kupiłem nową nakładkę zderzaka S-Line czyli PR-2K7 (jest inaczej wyprofilowana na dole). Jak widziałem tutorial rezania do standardu z audizine i spojler przypięty na opaski zaciskowe to :wallbash: Jest drożej ale idę w fabrykę na ile się da... krotko mowiac idziesz na latwizne powodzenia z tym tylem... Bardziej na estetyke niz latwizne czasem z braku mozliwosci przyczepiaja dokladki na tasmy sciagajace sadzisz ze fajnie to wyglada ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 24 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Oczywiscie mowa o przedniej dokladce. Ja akurat docialem wszystko tak, ze dokladka trzyma sie na swoich zaciskach. Jest tylko problem z kratkami... ale to akurat pikuś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Flyer zmieniasz S-kę na S-Line? Why! Wiesz schwarzpakiet mnie akurat nie kręci ale... środek masz zajebiaszczy BTW jeśli chodzi o felgi - dziś doszedł właśnie ten wzór który masz czyli od RS4... Teraz mam dylemat które wybrać, oczywiscie wszystkie obręcze to 18" - oceńcie i doradźcie... WZÓR 1: RS4 WZÓR 2: Exclusive/S-Line B7/RS6 WZÓR 3: S-Line B6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ukasz699 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Ja bym bral RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 tez bym bral #1 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Rs4 nr 1 :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_Poznan Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Tylko RS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Do Twojego auta tylko wzor nr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 1 w polerce !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zombi Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 do Twojego wzór nr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMON Opublikowano 25 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2009 Obstawiam 3 :> Sorki,że takie małe foto pewnie na taki kolor nie pomalujesz,ale ktoś wpadł na niezły pomysł fele s-line na biało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi