buliking Opublikowano 22 Maja 2009 Opublikowano 22 Maja 2009 listwy s4 to z pakietu s-line? to zderzak s4 to tez s-line?
Bart-S Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 A gdzie Ty widzisz zderzak i listwy S4? U mnie? Tutaj masz porównanie zderzaka S-Line i S4: A tutaj porównanie listw drzwiowych: Co do zderzaka myślę że nie będziesz miał problemów - jeśli chodzi o listwy, dobrze się przyjżyj. S-Line są mniejsze i takie właśnie założyłem u siebie.
Bart-S Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 Ogólnie cały S4 mod jest za***isty - nawet moja żonka stwierdziła że bardziej sportowy. Ale ze względu na większe koszty (całe zderzaki, wymiana halogenów, inaczej spryski) odpuściłem ten wariant i zrobiłem S-Line...
Bart-S Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 Nie przejmuję się, S-Line też mi się podoba ...i mam zamiar wyrezać go do końca (dokładka zderzaka z tyłu i felgi 18") ...tylko najpierw muszę skołować odpowiedni wydech
Flyer Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Rezales przednia dokaldke s-line do seryjnej gory? Ja dzis robilem to.. gdybym wiedzial, ze takie beda efekty [problem z dopieciem srodkowej kratki, slabo trzymajace zatrzaski bocznych kratek], to bym szukal kompletnego zderzaka
Bart-S Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Opublikowano 23 Maja 2009 Flyerku właśnie aby tego rezania uniknąć kupiłem nową nakładkę zderzaka S-Line czyli PR-2K7 (jest inaczej wyprofilowana na dole). Jak widziałem tutorial rezania do standardu z audizine i spojler przypięty na opaski zaciskowe to :wallbash: Jest drożej ale idę w fabrykę na ile się da...
buliking Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Flyerku właśnie aby tego rezania uniknąć kupiłem nową nakładkę zderzaka S-Line czyli PR-2K7 (jest inaczej wyprofilowana na dole). Jak widziałem tutorial rezania do standardu z audizine i spojler przypięty na opaski zaciskowe to :wallbash: Jest drożej ale idę w fabrykę na ile się da... krotko mowiac idziesz na latwizne powodzenia z tym tylem...
Ukasz699 Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Flyerku właśnie aby tego rezania uniknąć kupiłem nową nakładkę zderzaka S-Line czyli PR-2K7 (jest inaczej wyprofilowana na dole). Jak widziałem tutorial rezania do standardu z audizine i spojler przypięty na opaski zaciskowe to :wallbash: Jest drożej ale idę w fabrykę na ile się da... krotko mowiac idziesz na latwizne powodzenia z tym tylem... Bardziej na estetyke niz latwizne czasem z braku mozliwosci przyczepiaja dokladki na tasmy sciagajace sadzisz ze fajnie to wyglada ??
Flyer Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Oczywiscie mowa o przedniej dokladce. Ja akurat docialem wszystko tak, ze dokladka trzyma sie na swoich zaciskach. Jest tylko problem z kratkami... ale to akurat pikuś.
Bart-S Opublikowano 25 Maja 2009 Autor Opublikowano 25 Maja 2009 Flyer zmieniasz S-kę na S-Line? Why! Wiesz schwarzpakiet mnie akurat nie kręci ale... środek masz zajebiaszczy BTW jeśli chodzi o felgi - dziś doszedł właśnie ten wzór który masz czyli od RS4... Teraz mam dylemat które wybrać, oczywiscie wszystkie obręcze to 18" - oceńcie i doradźcie... WZÓR 1: RS4 WZÓR 2: Exclusive/S-Line B7/RS6 WZÓR 3: S-Line B6
AMON Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Obstawiam 3 :> Sorki,że takie małe foto pewnie na taki kolor nie pomalujesz,ale ktoś wpadł na niezły pomysł fele s-line na biało
Rekomendowane odpowiedzi