GRazny Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 he he... no racja... ładny samochód masz Bartek wiesz?
wuju Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 zaraz przyjdzie Bartek jebnie po kropku i się skończy OT
MARCIN607 Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 zaraz przyjdzie Bartek jebnie po kropku i się skończy OT nie podpowiadaj :gwizdanie:end OT
Bart-S Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 Hhehe, macie szczęście - nawet nie wiem jak za***ać z tego kropka Bart-S Graty ! Co do wiązki to jak co to mam taką pod zmieniarkę i dezaktywator poduszki PS. Fura na żywo piękna alv - byłeś moim natchnieniem jeśli chodzi o rezanie, śliniłem się strasznie na Twoją S4-look Jeśli chodzi o wiązkę - Tygrys uwalił mi piny przy kostce RNS-E Patryk i dziadek - naprawdę miło było poznać osobiście i nawzajem... może kiedyś odwiedzę was razem z laskami jak trochę podrosną... a i jeszcze raz sorry za tą wpadkę przy Gosi wiesz na jaki temat... dziadek daj spokój - skąd mogłeś wiedzieć. Poza tym mówiłem Ci, że pozbieraliśmy się już.... No i przez cały zlot dzielnie walczyliście o mnie u Gośki z Grzechem i Patrykiem Zapraszamy - zawsze będziecie mile widziani (ta moja trochę się zgrała z Żanetą, aż trochę zazdrosny jestem )
dziadek Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 ...ta moja trochę się zgrała z Żanetą, aż trochę zazdrosny jestem ) To dobrze że sobie pogadały, jak się spotkamy następnym razem można będzie iść na piwko i pogadać o twoich nowych modach a one się "zajmą sobą"
siemian Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 gratki kolorku Bart. Teraz powinieneś forsować na forum wprowadzenie stopnia "REZACZ" :decayed:
Bart-S Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 ...ta moja trochę się zgrała z Żanetą, aż trochę zazdrosny jestem ) To dobrze że sobie pogadały, jak się spotkamy następnym razem można będzie iść na piwko i pogadać o twoich nowych modach a one się "zajmą sobą" Taki sam scenariusz przewiduję :polew: - tylko koniecznie zabierz Patryka i Grzecha gratki kolorku Bart. Teraz powinieneś forsować na forum wprowadzenie stopnia "REZACZ" :decayed: No właśnie, trzeba wymyślić jakiś kolorek dla Ciebie - za "sarnę" zasłużyłeś
Cineksik Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 może myśliwy ? łowczy ładniej brzmi
siemian Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 gratki kolorku Bart. Teraz powinieneś forsować na forum wprowadzenie stopnia "REZACZ" :decayed: No właśnie, trzeba wymyślić jakiś kolorek dla Ciebie - za "sarnę" zasłużyłeś przy tej okazji szykuje się kolejny mały modzik
Bart-S Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 gratki kolorku Bart. Teraz powinieneś forsować na forum wprowadzenie stopnia "REZACZ" :decayed: No właśnie, trzeba wymyślić jakiś kolorek dla Ciebie - za "sarnę" zasłużyłeś przy tej okazji szykuje się kolejny mały modzik Pochwal się
siemian Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 kosmetyka bardziej Coś czego zabrakło ostanio
Chuck Norris Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Przecież mówił że płomienie walnie .
ykk Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 kosmetyka bardziej Coś czego zabrakło ostanio Dodatkowa para oczu
wrclaguna Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 Mod w dobrym kierunku i dobra decyzja
Bart-S Opublikowano 10 Września 2010 Autor Opublikowano 10 Września 2010 Żarówka lewego wstecznego wymieniona, wiązka zmieniarki naprawiona - mogę ruszać w trasę Do zobaczenia w niedzielę
GRazny Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 a RNS??? ło matko... z taką rysą będziesz jeździł??? zgroza
Patrykbor Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 a RNS??? ło matko... z taką rysą będziesz jeździł??? zgroza ale jak porysował to mu łza poleciała to daj mu spokój
Rekomendowane odpowiedzi