shakal Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 (edytowane) Witam, Chciałem Wam przedstawić moją drugą żonę Kupiona została w kwietniu 2011 z przebiegiem 146.000 km w Austrii.Model: A4 B7Rocznik: 2005Nadwozie: AvantSilnik: 1.9 TDI , 115KM ( BKE )Przebieg: 218.000 km (aktualnie)Wyposażenie po zakupie:- Wspomaganie kierownicy- Regulacja kierownicy w dwóch płaszczyznach- Bixenon- Centralny zamek- 4x elektryczne szyby- Domykanie i otwieranie szyb z pilota- Fotele "placki"- Elektryczne i podgrzewane lusterka- Tempomat- 6x Airbag- Dwustrefowy klimatronik- Radio Concert II- Podświetlenie nóg przód/tył i w boczkach drzwi.- Alufelgi 16"- Chromowane relingi- Chromowane listwy okienI wszystko co ma golas Do tej pory dołożone/zmienione zostało:- Napisy z klapy do kosza- Odblokowany pełny FIS- Czteroramienna kierownica z B8 multi + chrom Trzyramienna kierownica z B8 z multifunkcją + chrom- Pół kubełkowe fotele skóra + alcantara- Boczki w alcantarze 4x elektryka- Skórzany podłokietnik- Zawieszenie 1BE- Alufelgi 18" RS6- Nagłośnienie BOSE (Stage I)- RNS-e + Bluetooth- Grzanie siedzeń- Przyciemnione szyby 80%- Czarny sufit- Lusterko wewnętrzne z fotochromem- Coming Home- Leaving Home- Czujnik Deszczu/Zmierzchu- Ledowe podświetlenie tablicy- Ledowe podświetlenie w drzwiach- Lusterka zewnętrzne z fotochromem- Tylna lotka S-line- Przedni zderzak S-line- Dokładka tylnego zderzaka S-line- Listwy drzwiowe (dolne) S-line- Sprężyny Eibach Pro Kit -30mm- Tylne boczki z roletami - Gałka zmiany biegów S-line pikowana skóra - Listwy/dekory 1NK aluminium szczotkowanePlany:Dużo i o ile pieniądze i zdrowie będą pozwalać, zostaną zrealizowane Kilka zdjęć zaraz po zakupie - Czteroramienna kierownica z B8 z multi i chromem.- Półkubełki skóra + alcantara - Zawieszenie 1BE + Felgi 18" RS6- RNS-e + grzanie stołków- Przyciemnione szyby 80%- Ori Ledowe podświetlenie tablicy rejestracyjnej- Lotka S-line + Ori antena do Navi- Wewnętrzne lusterko fotochrom + czujnik deszczu/zmierzchu - BOSE (stage I)- Podsufitka czarna S-line- Trzyramienna kierownica z B8 z multifunkcją + podłączony Bluetooth - Zewnętrzne lusterka z fotochromem- Zewnętrzny pakiet S-line - Sprężyny Eibach ProKit -30mm - Rolety - Gałka zmiany biegów S-line + listwy/dekory 1NK szczotkowane aluminium Aktualnie auto wygląda tak: Pozdrawiam Edytowane 19 Września 2014 przez shakal
akjam Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 No fajna sztuka. Mody zacne a plany kolejnych pewnie się jeszcze zmienią i lista będzie dłuższa...
Marcino87 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 No furka fajna gratki i bezawaryjności
skarabeusz696 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 to ja z innej beczki fotki blurowałeś , jakim szkłem robione. bryczka git:thumbup1:
MarianekZg Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Zacnie prezentujący się furacz Bezawaryjności życzę BTW Niezła kolekcja pucharów
Mitshi Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Jeszcze nie przerejestrowany Następny avancik na forum
shakal Opublikowano 29 Października 2012 Autor Opublikowano 29 Października 2012 Zacnie prezentujący się furacz Bezawaryjności życzę BTW Niezła kolekcja pucharów Puchary nie moje a szkoda Jeszcze nie przerejestrowany Następny avancik na forum I przerejestrowany nie będzie, przynajmniej nie przeze mnie
benczo Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 fajna d*pa żona pewnie zazdrosna
banan87 Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 dobra d*pa z twarzy, niech sie tylko dobrze prowadzi ;D
Stolkien Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 No fajoski szkoda że kolejny Avant. Bix - extra wygląda pewnie jeszcze lepiej świeci. Stołki - Klasa (mam prawie takie same) wygodne prawda RNS- ładnie wygłąda ale nic pozatym nie warte 1000 zł (moje zdanie) zakładałem do B6 do b7 już nie założe. Bezawaryjności kolejnym 200.000
shakal Opublikowano 30 Października 2012 Autor Opublikowano 30 Października 2012 fajna d*pa żona pewnie zazdrosna Żona wyrozumiała, ale czasami ma dość jak słyszy o kolejnych modach. No fajoski szkoda że kolejny Avant.Bix - extra wygląda pewnie jeszcze lepiej świeci. Stołki - Klasa (mam prawie takie same) wygodne prawda RNS- ładnie wygłąda ale nic pozatym nie warte 1000 zł (moje zdanie) zakładałem do B6 do b7 już nie założe. Bezawaryjności kolejnym 200.000 Fotele wygodne a co do RNS-e to chciałem wbudowaną navi i mozliwość oglądania DVD i w przyszłości jak dziecko podrośnie to myślę o zamontowaniu wyświetlaczy w zagłówkach.
shakal Opublikowano 30 Października 2012 Autor Opublikowano 30 Października 2012 Jest, jest bo golas aż wstyd. A i teraz silnik też bym wybrał inny niż 1.9
akjam Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 fajna d*pa żona pewnie zazdrosna Żona wyrozumiała, ale czasami ma dość jak słyszy o kolejnych modach. Nie mów jej o wszystkim. Mówię Ci z własnego doświadczenia. Jest, jest bo golas aż wstyd. A i teraz silnik też bym wybrał inny niż 1.9 Jak golas to można sporo się pobawić a to uzależnia...
Stolkien Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 No właśnie Kupić Wypas to nie sztuka... pierwszym programem jaki instaluję po formacie dysku To ElsaWin i ETKA potem VCDS 10.6 a potem dopiero GG
shakal Opublikowano 30 Października 2012 Autor Opublikowano 30 Października 2012 Wiem, że uzależnia, ale niedługo wymiana rozrządu i kasa pójdzie na to. Teraz w długi weekend muszę wymienić jeszcze termostat niby koszt nie duży ale zawsze coś. PS. nie wie ktoś o dobrym mechaniku (Kraków/Tarnów/Brzesko), który w piątek lub sobotę wymieniłby mi termostat ??
Stolkien Opublikowano 30 Października 2012 Opublikowano 30 Października 2012 termostat sam wymienisz. po co CI mechanik. zamiast na mechanika wydaj na narzędzia.
shakal Opublikowano 30 Października 2012 Autor Opublikowano 30 Października 2012 Nie jest ze mnie jakiś szpec w tych rzeczach, brak też kanału i w serwisie powiedzieli, że najwięcej roboty przy tym silniku podobno jest z wymianą termostatu. A i pomóc nie ma kto za bardzo :/ chyba że jakiś klubowicz ma chwile czasu co zna się co nie co na tych rzeczach i mógłby doradzić co i jak W serwisie chciałem wymienić, ale terminy mają dopiero wolne na następny tydzień. Za wymianę powiedzieli 230zł + termostat.
Rekomendowane odpowiedzi