manian Opublikowano 20 Marca 2015 Opublikowano 20 Marca 2015 Nie takie się u nas ratuje. po foto nie wygląda najgorzej. Dopieszczona jest to trzeba ją ratować.
Robero321 Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Nie daj się tylko wydym*ć ubezpieczalni. Bo będą chcieli zrobić szkodę całkowitą chyba ze ubezpieczoną masz poza PL to inna bajka Edytowane 21 Marca 2015 przez Robero321
MAT1000 Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 Ja pier...le zabolało mnie aż po kość ogonową Głowa cała ?
shakal Opublikowano 21 Marca 2015 Autor Opublikowano 21 Marca 2015 Jak dla mnie za duzo uszkodzeń. Przednia szyba blotniki lampy girl zderzak chlodnice docisniete do silnika podluznica skrzywiona, maska, drzwi pasażera sie nie otwierają. Duzo rzeczy pod maska do wywalenia. Muszę teraz odprowadzić auto na jakiś plac bo nie mogę go zostawić przy drodze i w następnym tygodniu jeszcze na policję i ubezpieczalnia. Zobaczymy co powiedzą. Wysłane z iPhone PS. Głowa cała. Poducha przy wystrzale popazyla mi tylko rękę. Wysłane z iPhone
oprych Opublikowano 21 Marca 2015 Opublikowano 21 Marca 2015 będę trochę gruboskórny ważne ze nic się Tobie i pasażerom nie stało a auto hmm
jedrekx Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Jak dla mnie za duzo uszkodzeń. Przednia szyba blotniki lampy girl zderzak chlodnice docisniete do silnika podluznica skrzywiona, maska, drzwi pasażera sie nie otwierają. Duzo rzeczy pod maska do wywalenia. Muszę teraz odprowadzić auto na jakiś plac bo nie mogę go zostawić przy drodze i w następnym tygodniu jeszcze na policję i ubezpieczalnia. Zobaczymy co powiedzą. Wysłane z iPhone PS. Głowa cała. Poducha przy wystrzale popazyla mi tylko rękę. Wysłane z iPhone takie same uszkodzenia mieliśmy w Passacie.. była całkowita :/ ale może będzie możliwość przesiąść się na B8
H4mm3R Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Nie za ciekawie to wygląda... Ale dobrze że Ty cały bez większego uszczerbku na zdrowiu
niestandardowy Opublikowano 23 Marca 2015 Opublikowano 23 Marca 2015 Osz w morde... az mi ciarki przeszly ...
shakal Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Opublikowano 26 Marca 2015 Wiadome ze zdrowie najważniejsze a co do zmiany na coś innego to bedzie cieżko :/ wydatków mam teraz tyle ze głowa boli :/ dopóki sie sprawa nie wyjaśni to myślał o następnym aucie nie bede. Wysłane z iPhone A tutaj małe ziazia i co może zrobic jeszcze poduszka powietrzna oprócz uratowania życia/zdrowia: Wysłane z iPhone
akjam Opublikowano 26 Marca 2015 Opublikowano 26 Marca 2015 Dobrze, że nic więcej się nie stało z Twoim zdrowiem! Autko, rzecz nabyta... Wiadomo, że boli ale nic się nie poradzi! 3m się!
manian Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Poducha konkretnie dała po ręce. Oby tylko tak kończyły się takie zdarzenia.
shakal Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Opublikowano 27 Marca 2015 Dzisiaj był koleś z ubezpieczalni spisać straty. Na dzień dobry wpisał szkodę całkowita, teraz pytanie na ile wycenia auto. Plus taki ze spisywał wyposażenie jakie jest w aucie a nie z VINu porobil pare zdjeć i pojechał. W następnym tygodniu koło środy maja dać znac. Wysłane z iPhone
szeryf Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 Jak jest szkoda z OC sprawcy to chyba muszą spisać wyposażenie jakie jest w aucie. Co innego z AC, jeśli nie zgłosisz dodatkowego wyposażenia, chociaż nie wiem jak to jest z doposażeniem auta i ubezpieczeniem.
Rekomendowane odpowiedzi