VesslaN Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Ładna czarnulka - gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Ładna czarnulka - gratuluję Dzięki Zbieranie gratów część dalsza Do tego zestawu dochodzą jeszcze: - nowa rączka drzwi pod składane lustra - zaciski przód 320 Dzięki dudas307 za poszukiwanie niektórych gratów Zderzak z listwami w następnym tygodniu jada do lakiernika i zaraz przed świętami montaż tak że z zewnętrznego s-line zostanie do dołożenia tylna dokładka zderzaka i znaczki na listwy drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jeszcze pachnie nowością Dasz radę odczytać numery silniczków? Przyszło to co było na aukcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zacnie Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zacnie Panie W końcu coś zaczyna się dziać chociaż nie powiem wymieniłbym niektóre graty na gwincior ...Dasz radę odczytać numery silniczków? Przyszło to co było na aukcji? Wieczorem będę wszystko wiedział ---------- Post dopisany 08-04-2014 at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany 04-04-2014 at 09:57 ---------- Zderzak i listwy nie będą gotowe na czas a już zaplanowałem sobie czas na montaż No nic trzeba będzie coś innego podziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Qrka, niezle nabtakie lusterka tez poluje; ile musiales za komplecik do lusterek polozyc? Moze byc na PW Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Dzisiaj w nocy ktoś zajumał mi tylną wycieraczkę kurde... przecież to nic nie wycierało może złodziej odda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Przyobserwuj tą B7, która parkuje koło Ciebie Swoją drogą ja musiałem się trochę nagimnastykować, żeby ściągnąć wycieraczkę. Podziwiam determinację złodzieja, że się na takie coś szarpnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ten ulep? jeszcze właściciel pomyśli, że mi się podoba A wycieraczka wpadnie od Q5 chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboziomal Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Na Twoim miejscu podziękowałbym złodziejowi, że mi ściągnął ten śmietnik fajna furmanka i ten silnik nieśmiertelny...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spideros Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Lubie takie galerie i na zadnym innym forum na ktorym jestem nie ma tyle doinwestowanych aut co Audi. Wiekszosc kupuje golasy a potem nawigacje, fotele, zawieszenie,kierownice, zderzaki, lampy itp. Ceny samych dodatkow przekraczaja cene auta ale fajnie sie to oglada:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Na Twoim miejscu podziękowałbym złodziejowi, że mi ściągnął ten śmietnik fajna furmanka i ten silnik nieśmiertelny...... Jak spotkam to podziękuje Lubie takie galerie i na zadnym innym forum na ktorym jestem nie ma tyle doinwestowanych aut co Audi. Wiekszosc kupuje golasy a potem nawigacje, fotele, zawieszenie,kierownice, zderzaki, lampy itp. Ceny samych dodatkow przekraczaja cene auta ale fajnie sie to oglada:decayed: To się właśnie nazywa pasja... albo choroba jak kto woli Nastukane z Samsunga ---------- Post dopisany 25-04-2014 at 21:30 ---------- Poprzedni post napisany 13-04-2014 at 10:27 ---------- No to zderzak będzie można już montować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Gdzie byłeś w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan87 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 pokaż jak te żarówki świecą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 ile płaciłeś za luft kierownice ? jaki to ma numer bo również będę musiał zamówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jakieś 75zl w ASO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ceny w ASO sporo poszły w górę, teraz jakoś 100zł z groszami. Do 1.9 ten dolot jest z końcówką N. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ceny w ASO sporo poszły w górę, teraz jakoś 100zł z groszami.Do 1.9 ten dolot jest z końcówką N. To masz drogie ASO, na gajosie 86zl 8E0 117 336 N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Bardzo to jest potrzebne? A te co jest ori czyli pod zwykły zdes nie może być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Bardzo to jest potrzebne? A te co jest ori czyli pod zwykły zdes nie może być? Jest inna a nr który podałem jest z prawej strony... możliwe że lewa jest droższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi