p@vlolubin Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 A oto moje dawno obiecane zdjęcia.. postaram sie systematycznie umieszczać nowe fotosy
rafalekx Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ładniutka! :th: Ale gleba aż się prosi Felgi idealne Takie planuję zakupić, xenon widzę jest Kiera obszywana? i co to za gałeczka od zmiany biegów? Super furka wszystko jak trzeba, może trochę chromu dużo, ale nie jest źle :th:
ykk Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ten chrom na dole i znaczek S-LINE bardzo mecza oczy.. Ladny czarny avant na super feldze.. :th:
marcin_ducze Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Ładniutka. Mnie też interesuje ta gałka zmiany biegów.., masz jakieś namiary na taką?
Reggi Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Ładna .. Kolego widze ze masz prawe lusterko w wersji BIG ..miałeś juz takie czy zmieniałeś obudowy ? Furka ładnie sie prezentuje :th: Tylko te postojówki zmienić by sie przydało na białe
Filutek Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Fura super! Masz nakladki albo cale lusterka zmienione :?:
p@vlolubin Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2008 Postojówki są juz białe :th: Lusterka są całe, nie nakładki - tak sam wymieniałem na wersje BIG, bo było małe.. Co do gałki biegów nie wiele wam powiem, gdyż była juz taka zamontowana.. :th: Postaram sie wrzucić jakieś fotki robione za dnia, wtedy wiecej widać... pozdrawiam i dzieki za pozytywne opinie
czaki22 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 gałka z b6 radio z b6 , i nie bo czegos takiego jak s line w b5 pozatym autko caly mi tylko motor nie pasi
p@vlolubin Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2008 Motorek jak najbardziej odpowiedni iii w pełni mnie zadowala - zwłaszcza jego ekonomika
arabicus Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 poprzedni właściciel lekko pozmieniał w środku z b6...ale wszystko zrobione ze smakiem...
Voucher Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Bardzo ładna A4 :th: Kierownice obszywałeś czy taka już była? Jeśli tak to jaki koszt obszycia?
Rekomendowane odpowiedzi