Bart-S Opublikowano 18 Stycznia 2013 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Nie chciałem alu jednych, czy drugich bo wszyscy mają takie tak przynajmniej zawsze ktoś się zapyta, czym było to malowane lub skąd:whistling: Malowanie podkład do alu, a potem pistoletem i delikatny baranek, bo bez by się nie obeszło, ponieważ listewki miały Oryginalnie mały wzór... Dzięki Bartku, widzę że jako jeden z nielicznych znasz się na rzeczy i trzymasz sztame z najlepszymi w Polsce Ktoś tu ma wyższe mniemanie o sobie ---------- Post dopisany at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:24 ---------- Heh zgadza się jestem indywidualistą jak widać pier**licie... fajnie wyszło Sam pier**lisz ch..owo wyszło Mnie się podoba. Zbastuj. ---------- Post dopisany at 17:38 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ---------- Dzięki Bartku, widzę że jako jeden z nielicznych znasz się na rzeczy i trzymasz sztame z najlepszymi w Polsce No ale tu rzeczywiście Cię trochę poniosło Nie trzymam sztamy (w tym sensie), listwy naprawdę mi się podobają.
marek_xtr Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2013 Tak pomalowałem ori listwy bo i tak były ściorane, więc zamiast leżeć na półce jak kupie inne są teraz czarne. Bez komentarza...... ---------- Post dopisany 22-01-2013 at 11:17 ---------- Poprzedni post napisany 18-01-2013 at 19:13 ---------- Mam takie pytanie, co może być przyczyną że nie świeci cały pasel Led w lampie lewej:whistling: Możliwe że się przepalił A do tego wyskakuje błąd spalonej żarówki jak przeciwmgielna i pokazuję na zderzak z tyłu:whistling: dziwne...
Wandej Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Mi też się podoba:good: W ogóle to auto mnie niszczy coraz bardziej:jerk: A jakby to był Allroad to już całkiem sztos:kox:
peter22 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Opublikowano 22 Stycznia 2013 jak masz oryginalne lampy z ledami to moze byc tak że sie zesrały diody . Sporo takich lamp było do sprzedania na allegro swojego czasu
marek_xtr Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2013 No niby są ori, a macie może jakieś kontakt z Dominikiem z Piły, bo on się zajmuje tym niby:whistling: A ten błąd który opisywał wyżej czego się tyczy:whistling:
stifii Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 A na pozycyjnych chodzą ledy w obydwu lampach?
marek_xtr Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 Chodzi tylko prawy lewy nigdzie nie działa, do tego jak pisałem zapala się po 3min jazdy: błąd spalonej żarówki jak przeciwmgielna i na fisie pokazuję na zderzak z tyłu O co chodzi, o którą żarówkę? Jak patrze to wszystkie niby są ok.
Bart-S Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Chodzi tylko prawy lewy nigdzie nie działa, do tego jak pisałem zapala się po 3min jazdy: błąd spalonej żarówki jak przeciwmgielna i na fisie pokazuję na zderzak z tyłu O co chodzi, o którą żarówkę? Jak patrze to wszystkie niby są ok. Podświetlenie tablicy jest OK?
marek_xtr Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 No właśnie tablica jest ok, mam tam ledy od A5 ori, tylko czasami jak podniosę klapę to gasną i zapala się błąd i jak zamknę już się nie włączają;/
jedrekx Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 sprawdź styki tylnej lampy. częsty przypadek w A6, w naszym sedanie było to samo tylko w prawej lampie. po przeczyszczeniu styków lampa działa
marek_xtr Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 o które styki dokładnie chodzi ---------- Post dopisany at 11:44 ---------- Poprzedni post napisany at 11:27 ---------- Co sądzicie o tym aby z przodu założyć delikatnie węższe opony na lato? Czy przy Quattro nie ma takie opcji:whistling:
peter22 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 a po co tak chcesz kombinowac̣̣??
marek_xtr Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 Nie chce kombinować tylko jak szukałem opon w zestawach 4 szt. to są właśnie na przód węższe ...
jedrekx Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 o które styki dokładnie chodzi o te w lampie
pawel1380 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Nie chce kombinować tylko jak szukałem opon w zestawach 4 szt. to są właśnie na przód węższe ... :shock3: gdzie? chyba do Bmw..
marek_xtr Opublikowano 24 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2013 o które styki dokładnie chodzi o te w lampie Jak zdjąć lampę? Lub gdzie jest śruba by ją odkręcić
jedrekx Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 nie wiem jak w avancie, ale w sedanie zderzaka nie trzeba było ściągać zderzaka.
Młody Opublikowano 24 Stycznia 2013 Opublikowano 24 Stycznia 2013 W avancie też nie trzeba ściągać, jedna śrubka i tyle jeśli chodzi o lampę w błotniku natomiast w klapie są dwie.
Rekomendowane odpowiedzi