Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A6 ASB] AUDI A6 C6 3,0 Q 315PS - TEMAT UWAŻAM za zamknięty AUTO spalone !!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sruby mocujące lampe sa pod zderzakiem,

Opublikowano

Mam takie pytanie, co może być przyczyną że nie świeci cały pasel Led w lampie lewej:whistling: Możliwe że się przepalił:whistling: A do tego wyskakuje błąd spalonej żarówki jak przeciwmgielna i pokazuję na zderzak z tyłu:whistling: dziwne...

Jeśli chodzi o lampy tył to nie trzeba zderzaka demontować. :facepalm:

Opublikowano

mój błąd ja myślałem cały czas o przednim zderzaku . Sorki za zamieszanie :facepalm:

Opublikowano
To jak odkręcić lampę tył:whistling: co powiecie na taki zestaw felg: przód 8,5 et 40, tył 9,5 et 38 :whistling:

dwie szerokości felgi co za tym idzie dwa różne wartości obwodu koła przy quattro nie wydaje i się dobrym pomysłem:kwasny:

mimo wszystko gratki fajnej A6-tki w niecodziennym kolorze :kox:

jak tam mody silnika?

Opublikowano

no ciekawe czy przekroczy 3++ :naughty:

Opublikowano

Myślę że po modyfikacjach mechanicznych będzie trójka z przodu, tym bardziej że przy robieniu programu pierwsze 2 hamowania były na ponad 291KM i 610NM. Jednak pozostaliśmy przy delikatnie niższej mocy i zdjęliśmy trochę momentu. Wszystko było zasługą bardzo zdrowej serii i niskiego przebiegu

Opublikowano

w lampie nie świeci sie część ledów,czy wszystkie?

jak wszystkie,to styki we wtyczce,jak tylko część,to przetarta taśma wewnątrz lampy.

Opublikowano
Myślę że po modyfikacjach mechanicznych będzie trójka z przodu, tym bardziej że przy robieniu programu pierwsze 2 hamowania były na ponad 291KM i 610NM. Jednak pozostaliśmy przy delikatnie niższej mocy i zdjęliśmy trochę momentu. Wszystko było zasługą bardzo zdrowej serii i niskiego przebiegu

Będę miał może S6 w Dieslu :grin: Nie świecą się wszystkie, więc może na prawdę coś nie styka:whistling: jest gdzieś dojście od góry żeby poruszać wtyczką:whistling:

---------- Post dopisany 31-01-2013 at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany 26-01-2013 at 16:25 ----------

Chłopacy z MG motorsport zrobili bardzo dobrą robotę, kompletny układ wydechowy oraz IC środkowy o maxymalnych rozmiarach, który się u mnie zmieści. Do tego nowa chłodniczka, bo stara zaniemogła podczas pracy...

Po dwóch dniach pełnych roboty auto zmieniło garaż, Wojtek z DYNOSOFT po wymianie wtrysków zrobił mega kreski co przenosi się na taki efekt jak widać poniżej:banan::banan::banan::banan::banan::banan:

To tak na szybko i kilka zdjęć poniżej, bo przed chwilą wróciłem z Katowic:kox:

Wrażenia z jazdy nie do opisania, 300+ robi robotę do tego ten pomruk teraz...

Prawie jak RS6 ale w Dieslu :grin: Więcej fot i filmik niebawem.

Aaaa zmierzyłem na szybko do 100, niecałe 7s :whistling:

p1010285jx.jpg

p1010281e.jpg

p1010303o.jpg

p1010293w.jpg

p1010294h.jpg

zdjciepu.jpg

zdjcie1c.jpg

zdjcie2p.jpg

:))))

Opublikowano

No gratulacje takiego wyniku :naughty::banan:

Opublikowano

gratulacje

Opublikowano

No to Panowie dziś zostałem Mistrzem Polski Elity w kolarstwie Przełajowym :banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan:

nie pierwszy i nie ostatni raz :decayed:

Graty graty Marek :wink:

---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:59 ----------

ależ kreski :shock3: pięknie wyszły, w 3xx wierzyłem a wyszło z ładnym bonusem no i 623Nm.. musi byc dopier**l:kox:

chociaż z RS6 Cię Marku troszkę poniosło - może raczej eS6:decayed:

PS

ładnie Ci podziurawili tą podłużnicę, by luft jeszcze lepiej łapać :decayed:

Opublikowano

jaką podłużnicę kolego :grin: Wynik ładny a czemu na wykresie masz podpisane allroad czy to napewno twój wykres haha:decayed:

Opublikowano

a ten tiptronic się nie zeszcza przy takim NM?

Opublikowano

No grubo jest, gratuluje wynik piękny, chyba też się trza wybrać na program bo u mnie póki co seryjne 233 kunie:kwasny:

a ten tiptronic się nie zeszcza przy takim NM?

Tip dużo więcej wytrzyma, także nie ma obaw.

Możesz dać na pw ile Cię całość wyszła za tą zabawę?

Opublikowano

Dzięki :slina: Nie no wykres mój a jest Allroad, bo tak wyszło :wink: Jebnięcie z momentu jest mega, a najlepsze jest to że na każdym biegu idzie i nie ma chwili zawachania:wink: Dziś jazda testowa do Kielc Bielska :banan: Skrzynie dają radę do około 700NM, więc jeszcze można dłubać :grin:

Opublikowano
:good::kox:
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...