GILI Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka wczoraj w nocy godzinę gryzłem kierownicę,za podobnym
kaju Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 w uszach szum... w oczach łzy... a na blacie osiem trzy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
GILI Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 (edytowane) Trzeba Manem zjechać na serwis,bo nie świecą się kontrolki błędów Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez GILI
Blachu Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Kaju ten zielony tandem Twój? Pytam bo dość często widuje te auta na załadunkach/rozładunkach puszki w różnych miejscach
kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 dokładnie mój, od c**ja nas jest, a jakbyś spotkał numer boczny 40 to ja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Patrykbor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Kaju takie prędkości to nie dla mnie, szlag by mnie trafił że wszyscy mnie wybierają. Napisane z efhacza
kaju Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 mnie też trafia ale co zrobisz... kagan jest na 85, a tym czasem parking na siódemce: ale zaraz do budy spadam bo jakieś tałatajstwa mnie tu latajo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mlodziak22 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Jaka najbardziej siec oplaca sie kupic w DE do internetu???
GILI Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Opublikowano 4 Sierpnia 2016 mnie też trafia ale co zrobisz... kagan jest na 85, a tym czasem parking na siódemce: ale zaraz do budy spadam bo jakieś tałatajstwa mnie tu latajo Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Taki to pożyje...jem śledziki, zrazy na pace się ruszają,mam jeszcze 3h żeby je zdjąć
kaju Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Jaka najbardziej siec oplaca sie kupic w DE do internetu???mi gabalo ogarnął. karta z E-plus, za 15€/30 dni mam 3GB. ja jade w telefonie i jak na razie jest ok, po parkingach zasięg elegancki, sporo rozmawiam przez whatsapp - ale to na prawdę sporo i tragicznie nie pobiera tego pakietu, wystarcza jak na razie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
RumJanek Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 No pany, to i ja się pochwalę choć nie ma czym, codziennie to samo g***o i tak w kółko: 5/7 6/7 ale ostatnio częściej 5/7 bo po 12h. Pozdrawiam Rum
wypsiu Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 A gdzie foty ... Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
RumJanek Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 (edytowane) Z domu musiałem wysłać, cegła nie chciała na serwer zapodać. Za czasów agencji, teraz ten sam ciągnik, tyle że już w zielonych barwach :] Tylko po ładowarke się wróciłem...PozdrawiamRum Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez RumJanek
mlodziak22 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Jaka najbardziej siec oplaca sie kupic w DE do internetu???mi gabalo ogarnął. karta z E-plus, za 15€/30 dni mam 3GB. ja jade w telefonie i jak na razie jest ok, po parkingach zasięg elegancki, sporo rozmawiam przez whatsapp - ale to na prawdę sporo i tragicznie nie pobiera tego pakietu, wystarcza jak na razie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Słyszałem, że każda kartę trzeba zarejestrować tak? Też latam najczęściej na de i czasem by się przydał internet;) są jakieś sposoby, aby korzystać dalej bezpłatnie przez wi fi z McDonald'sa po tych 3h?Wysłane z mojego LG-D802
GILI Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 (edytowane) Nowa Scania Edytowane 7 Sierpnia 2016 przez GILI
Beny Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jaka najbardziej siec oplaca sie kupic w DE do internetu???mi gabalo ogarnął. karta z E-plus, za 15€/30 dni mam 3GB. ja jade w telefonie i jak na razie jest ok, po parkingach zasięg elegancki, sporo rozmawiam przez whatsapp - ale to na prawdę sporo i tragicznie nie pobiera tego pakietu, wystarcza jak na razie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Słyszałem, że każda kartę trzeba zarejestrować tak? Też latam najczęściej na de i czasem by się przydał internet;) są jakieś sposoby, aby korzystać dalej bezpłatnie przez wi fi z McDonald'sa po tych 3h?Wysłane z mojego LG-D802 Siemka. Mój kumpel siedzi w DE i korzysta z jakies sieci LYCAmobile. Ma tam jakies GB i minuty ale co i za ile nie wiem:P
dawidos89 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Jaka najbardziej siec oplaca sie kupic w DE do internetu???mi gabalo ogarnął. karta z E-plus, za 15€/30 dni mam 3GB. ja jade w telefonie i jak na razie jest ok, po parkingach zasięg elegancki, sporo rozmawiam przez whatsapp - ale to na prawdę sporo i tragicznie nie pobiera tego pakietu, wystarcza jak na razie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Słyszałem, że każda kartę trzeba zarejestrować tak? Też latam najczęściej na de i czasem by się przydał internet;) są jakieś sposoby, aby korzystać dalej bezpłatnie przez wi fi z McDonald'sa po tych 3h?Wysłane z mojego LG-D802 Jak często jesteś w tym de? Poco kombinować jak możesz u polskiego operatora teraz wykupić takie usługi. W t-mobile jest teraz zrobiona strefa roamingowa i de sie łapią. Ja płacę abonament 59zł i mam nielimitowane połączenia w de i z de oraz innych krajów strefy bez limitu a dodatkowo 1GB neta w roamingu. Mam to awaryjnie bo póki na kraju latam.
kaju Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 zależy kto ile korzysta. ja na stacje ide pod prysznic i wypad do budy, bo kilka razy już mnie wyganiali - albo zamawiam koryto albo wypad. może za gangsterski ryj - nie wiem, ale na swojej karcie jestem i w d*pie mam czy mi ktoś wysapie czy nie, że zajmuje komuś krzesełko. 15€ na miesiąc to niewiele jak za 3GB. za 60zł kupiłem na allegro pierwszego lepszego samsunga żeby mi to udostępnił - tyle z kosztów. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
duffy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 a po DE ktoś tu lata oprócz mnie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk taaa, ja gościu tylko po DE
kaju Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2016 a po DE ktoś tu lata oprócz mnie? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk taaa, ja gościu tylko po DE rzuć info czy ten 534 XXX XXX masz aktualny
Rekomendowane odpowiedzi