GILI Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) http://40ton.net/2-tony-opadow-rzezni-wypadly-jezdnie-oraz-ciagnik-siodlowy-wyniku-gwaltownego-hamowania/ 4lata wstecz w kierunku Amsterdamu krzyżowa A12 z A1 mała miejsce podobna sytuacja tyle że ścierwo leżało na 3 pasach. Jaki produkt taka reklama Fajna czarnula na koniec Edytowane 16 Września 2016 przez GILI
mlodziak22 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Ma ktos z was doswiadczenie na bdf przyczepie? Jak tym sie jezdzi? Ciezko nauczyc sie cofnac przyczepa pod kontener?
Patrykbor Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Kwestia wprawy. Mi lepiej się jeździło takimi zestawami i tym co teraz latam Napisane z efhacza
ucho.77 Opublikowano 17 Września 2016 Opublikowano 17 Września 2016 Gilu tego forda wklejałem już tu,od groma Turków tym jeździ
GILI Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 (edytowane) Kwestia wprawy. Mi lepiej się jeździło takimi zestawami i tym co teraz latam Napisane z efhacza Mnie też. https://www.facebook.com/Typowy-Andrzej-szofer-zawodowy-1576150245936225/ Edytowane 18 Września 2016 przez GILI
duffy Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Ma ktos z was doswiadczenie na bdf przyczepie? Jak tym sie jezdzi? Ciezko nauczyc sie cofnac przyczepa pod kontener?Łatwiej przyczepa pod kontener niż pod rampe. Jak się Przyzwyczaisz to za***iście się tym jeździ☺
mlodziak22 Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Ma ktos z was doswiadczenie na bdf przyczepie? Jak tym sie jezdzi? Ciezko nauczyc sie cofnac przyczepa pod kontener?Łatwiej przyczepa pod kontener niż pod rampe. Jak się Przyzwyczaisz to za***iście się tym jeździ☺ Obecnie jezdze pol roku na bdf ale tandem.Podpiecie konteneru nie sprawia mi zadnego problemu.
PawelLTM Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Witam. Fajnie, że jest u taki temat. Sam jeżdze, z zamiłowania i z pasji. "Przeklete" marzenie, bo wiadomo, nie ma lekko i nie bedzie w tym zawodzie Moj niezawodny sprzęt Szerokosci ;d
duffy Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Ma ktos z was doswiadczenie na bdf przyczepie? Jak tym sie jezdzi? Ciezko nauczyc sie cofnac przyczepa pod kontener?Łatwiej przyczepa pod kontener niż pod rampe. Jak się Przyzwyczaisz to za***iście się tym jeździ☺ Obecnie jezdze pol roku na bdf ale tandem.Podpiecie konteneru nie sprawia mi zadnego problemu.Ale chodzi mi o to że z taką przyczepa łatwiej się na początku cofa pod kontener bo widac jak się skrecaja koła i łatwiej załapać o co chodzi:) Wysłane z mojego SM-T715 przy użyciu Tapatalka
PawelLTM Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Ma ktos z was doswiadczenie na bdf przyczepie? Jak tym sie jezdzi? Ciezko nauczyc sie cofnac przyczepa pod kontener?Łatwiej przyczepa pod kontener niż pod rampe. Jak się Przyzwyczaisz to za***iście się tym jeździ☺ Obecnie jezdze pol roku na bdf ale tandem.Podpiecie konteneru nie sprawia mi zadnego problemu.Ale chodzi mi o to że z taką przyczepa łatwiej się na początku cofa pod kontener bo widac jak się skrecaja koła i łatwiej załapać o co chodzi:)Wysłane z mojego SM-T715 przy użyciu Tapatalka Mi z kolei lepiej sie cofa z naczepa pod rampe niz z przyczepa ze skretnym dyszlem chyba, ze mowimy o Tandemie
.Pablo. Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Jeździłem kilka lat przyczepa nie tandemem i powiem tak z naczepa cofa się o wiele lepiej natomiast do przodu to przyczepa pieknie idzie za autem. Patrząc z persptywy czasu naczepa jest dużo lepsza. Pozatym nie każda firma płaci dodatek do jazdy przyczepa a wszystko robisz razy dwa.
sadowiak Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Na komfort jazdy z przyczepą wpływa jeszcze długość dyszla (im krótszy tym jest ona "bardziej wrażliwa" na ruchy kierownicą). Z naczepą cofa sie dużo łatwiej i moim zdaniem potrzeba dużo mniej miejsca, szczególnie gdy trzeba ogon wepchnąć w wąską prostopadłą drogę.
kaju Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 ogłaszam weekend. do wtorku Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
xBladex Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 Panowie jeśli macie czas i ochotę to zapraszam na zlot Truck Show Turbia w tą sobotę od godziny 10..miejscowość zlotu Turbia ok.Stawowej Woli przy DK 77. Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
PawelLTM Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Panowie jeśli macie czas i ochotę to zapraszam na zlot Truck Show Turbia w tą sobotę od godziny 10..miejscowość zlotu Turbia ok.Stawowej Woli przy DK 77. Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Siema. Wybieram się na zlot w sobote o ile zjade z trasy o normalnej porze Edytowane 22 Września 2016 przez PawelLTM
xBladex Opublikowano 22 Września 2016 Opublikowano 22 Września 2016 Będziesz dużym ? Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
PawelLTM Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Będziesz dużym ? Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Niee, Audi wpadne,
xBladex Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Będziesz dużym ? Wysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka Niee, Audi wpadne,Ok.. ja bede gdzieś koło 13 swoim avantemWysłane z mojego HUAWEI CAM-L21 przy użyciu Tapatalka
wlodek_797 Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 Cześć chłopaki polecicie może jakąś dobra firmę z mazowieckiego (okolice Radomia najlepiej) której jeździ się bez wspomagaczów na międzynarodówkę ? Najlepiej tak w systemie jednotygodniowym ale no kazda oferte rozważe. Warunek jazda bez magnesu.
Rekomendowane odpowiedzi