carrera369 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Może dorabiają jeszcze na parkingach?
Marcino87 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dziś widziałem na trasie drobin sierpc na parkingu dziewczynę czarna laseczka ok 24 lata białe magnum Nowka sprzęt Polka
ucho.77 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 teraz jest już coraz więcej Dziewczyn za fajerą
klysek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Dziś widziałem na trasie drobin sierpc na parkingu dziewczynę czarna laseczka ok 24 lata białe magnum Nowka sprzęt Polka trza bylo podjazd zrobic i powiedziec czy nie szuka ogierka pewnie juz dlugo sama w trasie
Marcino87 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Nie byłem sam z dowódca tak bym poszedł. Ale na prawdę śliczna
wypsiu Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Jeszcze trochę i faceci wygryzą Rumunki z przydrożnych parkingów ... Wczoraj pojechałem na budowę gruchą zawieść beton a tam wypadek z 42 piętra spadł element ściany betonowej na ulicę .. TBumacz Google
Gość Edyta Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 u obojana teraz widze mankiem czy dafikiem latasz? Wyjeżdżasz na wakacje? Nie bierz aparatu!
GILI Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 te trase robiłem roburem,ale przeważnie daf-ikiem śmigam...ostatnia prawdziwa ciężarówka,manual z przyczepą i do tego amerykański pomruk silnika
Gość Edyta Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 dafiki najlepsze u mnie to same dafy sa no i wozidło mojego meża - tyle ze juz bez Stena no a obojan ładne ma sprzety:naughty:
GILI Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 może nie najlepsze,ale na pewno z duszą i kopytem,ten mój ma 430,a idzie co najmniej jak robur 510ka... niestety,ten ma swoje lata i już niedługo będzie robił tyko krótkie kółka... 105-ka w globie,to super kabina widać wasze Dafy z mostu jak się wjeżdża do Bytowa od strony Chojnic
Gość Edyta Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 nie nie nie to konkurencja tzn znajomy Żynda on wozi spykie towary glownie zboza nasze na pksie parkuja albo na kartuskiej w gd ano ssc robi robote tym bardziej ze moj chlop tez jest sporych gabarytow idealne wozidlo dla niego:grin: powiem ci ze nie mozemy na nie narzekam jakis czas temu do zyda poszedl nasz stary cf - dziadek ale powiem ci jak jechal sam kon to nie jedna osobowka miala problemy tak byl przepalony:decayed: a tylko 360
GILI Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Obojany sprzedały 5 lat temu konia 95tkę 430KM bańka sześćset na budziku do dziś jeździ w Piktransie
Gość Edyta Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 nasza na araby poszla a jakie wziecie miala:grin: ---------- Post dopisany at 22:38 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ----------
carrera369 Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 MAN TGA 1100KM - Ken Block Gymkhana drift with 1100Hp strong MAN Race truck - YouTube https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OT8Eh7BBqOQ
GILI Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Był do wymiany połamany stopień,zdjąłem drugi i zderzak,potem wszystko poszło do malowania,a na halogeny folia dafik się ożywił strawberry zdaje się że w czwartek spotkałem wasze dafy na włocławku...
Rekomendowane odpowiedzi