mekto Opublikowano 12 Czerwca 2008 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Fele dałem do polerki - koszt 500zł. Jesli chodzi o opis to niewiele się zmieniło. Była za wysoko na jakimś nienaturalnym zawieszeniu więc kupiłem weiteci -30mm i lekko ją posadziłem. Za tydzień lub dwa będzie program bo mocy za mało a moment za niski. W planach mam też przyciemnienie szyb ale to jeszcze nie zdecydowałem.
Filutek Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autko super czarny avant felga chrom jedyneczka
Nowak_zg Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 ciekawie wyglada nie ma sie do czego przyczepic jak dla mnie cala gustowna i delikatna :th:
voxan69 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Bardzo ładne auto - może wkleisz foty wnętrza - fele takie kupiłeś czy dałeś do polerki? :th:
mekto Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2008 Fotki wnętrza będą - dodałem mały opis - jak w domu przysiądę to się rozpiszę bardziej. Najchętniej to zrobiłbym - FMIC + 0,216 + Turbo AWX/ARL - ale to już było w innym aucie i teraz ma być rodzinnie. :>
audi.wielun Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Fele rewelka, daj jeszcze foto wnętrza i dokładny opis, jest na co popatrzeć :th:
Wąski Opublikowano 13 Czerwca 2008 Opublikowano 13 Czerwca 2008 No No super jest :th: i te fele i zawias :kox: Gratuluję
arabicus Opublikowano 15 Czerwca 2008 Opublikowano 15 Czerwca 2008 no... beauty niunka... :th:.. alumki rewelacja.... zadbane autko ... :th:
mekto Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2008 Na razie nie mam czasu na zrobienie fotek wnętrza ale się pojawią. Ale za to: Program zrobiony. Z braku czasu musiałem zmienić tunera i tym razem w moim aucie modził Mirass - dzięki mu za dobrą robotę i wynik o jaki prosiłem. Nie zależało mi na mocy jakoś bardzo ale chciałem mieć moment w jak największym zakresie obrotów i to się udało. Auto jest bardzo elestyczne teraz i ciągnie bez częstego machania drążkiem. Oto co pokazał w serii: Całkiem przyjemny wynik. Zero błędów po podpięciu Vaga - przebieg orginał i turbo igła. Więc kilka korekt i to nam wyszło:
Nowak_zg Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 heh wykres prawie idenyczny z moim .... ladnie przebiega momencik i moc widac ze zdrowa sztuka graty :th: jakies nastepne mody planujesz ?
topor Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 jak dla mnie to najladniejsza seria:)
audi.wielun Opublikowano 21 Czerwca 2008 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Ten moment obrotowy to wystarczy podkręcic za pomocą VAG-a, czy jakaś przeróbka? Podoba mi się efekt :th: Pozdro dla wszystkich.
spanky Opublikowano 23 Czerwca 2008 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ten moment obrotowy to wystarczy podkręcic za pomocą VAG-a, czy jakaś przeróbka? to tzw. cziptjuning ....
audi.wielun Opublikowano 24 Czerwca 2008 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Tak myślałem, więc zakręcę się gdzie trzeba, bo wykres u mekto podziwiam z szacunkiem :th:
mekto Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Opublikowano 13 Listopada 2008 Sporo czasu upłynęło i doszedłem do czasu gdzie mocy i momentu było zdecydowanie za mało. Poszukałem na forum - zakupiłem nadkole z S-ki i udałem się do Mirassa, który powalczył z turbiną i wtryskami. Tutaj ogromne podziękowania dla Niego za super profesjonalną robotę (a mam już doświadczenie) - mogę polecić bo wykonanie profesjonalne i schludne co jest dla mnie ważne. Ale wracając do wyników: Hybryda AWX/ARL + 0.216 + korekta softu = 173 KM i 350 Nm Audi nareszcie zaczęło jeżdzić. Tylko sprzęgło się niedługo pogniewa na mnie chyba. Wykres wieczorkiem;.
Rekomendowane odpowiedzi