Stef Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 dzięki za info z miło chęcia się zjawie z moja ledwo zakupiona niunią.racuje w toyocie także tego tereny są znane.Pozdrawiam.
freon Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 dzięki za info z miło chęcia się zjawie z moja ledwo zakupiona niunią.racuje w toyocie także tego tereny są znane.Pozdrawiam. Zatem wal jak w dym
Mario_gs Opublikowano 6 Grudnia 2008 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam ponownie... Z racji tegi iz jest to moj debiut, zarowno na forum jak i na zlotach to mam pytanko: Czy moj znajomy ktory nie jest zalogowany na forum, ale tez ma A4 i tez chce przyjechac na strefe moze wpasc ze mna? Dolaczajac sie do watku z laptopami - tez mam i mam rowniez VAGA wiec jesli nie bede szedl po zlocie do pracy to tez zabiore... Moze sie przyda. Pozdrawiam
freon Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Bierz kogo możesz. Z A4 i nietylko. Nie ma go na Forum, ale żyje - i to się liczy. Świat www nie jest jedynym światem [br]Dopisany: 06 Grudzień 2008, 20:31_________________________________________________ OK, live mapa już jest, ale w wersji ori, bez obróbki, bo już mam dość WMM.
Michuck Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Widzę, że na tej prostej (filmik) można trochę pocisnąć :gwizdanie:
freon Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2008 Szacunek będzie jak wrzucę tę wersję z WMM na YouTube po uprzedniej zmianie na .mpg
szczyglo Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Po co sie meczyc przeciez film dziala a co do tej prostej to mozna pocisnac bo ostatnio lecialem tam w deszczu 195 i jeszcze bym pocisnal ale troche strach tak w deszczu ale przy dobrych warunkach zamkne tam budzik pozdro
freon Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2008 Żebyś nie zamknął z 500 PLN i z brakiem prawka - często tam stoją...
freon Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2008 http://www.a4-klub.pl/smf/odp_przestroga_dla_wszystkich-t47597.0.html;topicseen
Krzysiek24 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Krzysiek, Strzegom, witam! Jako, że jestem od nie dawna szczęśliwym posiadaczem A4 dlatego wpadnę na spot poznać fanów A4. A i przy okazji dowiedzieć się więcej o autku - fachowa porada zawsze się przyda Pozdrawiam i do zobaczenia
freon Opublikowano 8 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2008 Z tego co widzę, spotkanie może być naprawdę dobre Mimo wszystko puszczę spam jeszcze raz... Zweryfikuję też listę odbiorców, jak uczył Dobry Wujek Seb-k :>
szczyglo Opublikowano 8 Grudnia 2008 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Freon fajny ten filmik dobra przestroga dla nieodpowiedzialnych kierowcow i piratow drogowych ale ludzie i tak beda robic swoje no wiesz niektorzy wyznaja gest ze (po co zyc jesli nieczujesz ze zyjesz) i takiemu nieprzegadasz ale moze? trzeba probowac POZDRO ALL
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zlot Ogólnopolski Bukowina Tatrzańska III Urodziny "Audi A4 Klub Polska" >> ZAPISY << Przypominam również o możliwości składania zamówień na bluzy oraz polary klubowe do dnia 14.12.2008r. I to już jest ostateczny termin. >> ZAMÓWIENIA <<
freon Opublikowano 10 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2008 Jutro czwartek. Niedziela zbliża się dużymi krokami! Nie zapomnieć! A w pe-esie, jaki byście wybrali belki do mojej Żaby? 1) http://allegro.pl/item494041296_aluminiowy_bagaznik_reling_zamki.html 2) http://allegro.pl/item497072383_bagaznik_dachowy_audi_a4_b5_b6_95_04r_kombi.html 3) typ jak 1 tyle że kupiony we Wrocławiu na Ślężnej (sklep MCM) ale solidny na bank za 350 PLN 4) typ jak 2 ale Thule też za 350 PLN Bo w sumie 17 osób już kupiło 1) i cena naprawdę dobra... o 150 mniej niż we Wrocławiu. Tylko może widzicie coś, czego ja nie dostrzegam? Może to równa lipa, a ten za 350 w sklepie dawał radę (bo już bym go jutro kupował, gdybym kontrolnie nie kuknął na Allegro)?
szczyglo Opublikowano 10 Grudnia 2008 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Jak dla mnie to pierwszy wariant ale to kwestia gustu POZDRO
seb-k Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 może jestem ślepy ale wydaje mi się że wariant pierwszy nie jest przewidziany do B5...
LySyKilla Opublikowano 11 Grudnia 2008 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Dostalem wiadomosc niestety nie za szybko zawitam do Pomrocznego jednakze ciesze sie ze cos sie ruszylo w moim rodzinnym miescie. Pozdro chlopaki i milego spotowania Dzieki za wiadomosc. P.S. Carlos666 - Majster??
freon Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2008 Seb, rozwiązałeś mi problem Powiększyłem obraz i to nie jest '98-'01, a faktycznie, sierpień 2001. Kupuję ten za 350 PLN w sklepie.
Rekomendowane odpowiedzi