seves Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 a klapa otwiera się idealnie pięknie się szybko otwiera i przyhamowuje z gracją idealnie jak dla mnie
andr3i Opublikowano 1 Marca 2013 Opublikowano 1 Marca 2013 otwieranie kalpy jakie amory tam dales? zazdorszcze tego parktronica calego no i bixow :slina::slina:
kuba9001 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Opublikowano 1 Marca 2013 zawiasy przerobione z innych zawiasów ze sprężynami siłowniki maja 730N jeden jest nówka a drugi używany i w takie niskie temp nie zawsze się otwiera do końca w garażu jak było ciepło to i na starym 730N i starym ori 650N się otwierało ale chyba muszę dopracować zawiasy bo przespawane było z jednych do drugich ramie ze sprężynka i chyba coś zaciera dlatego tak jest
seves Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 zawiasy przerobione z innych zawiasów ze sprężynami siłowniki maja 730N jeden jest nówka a drugi używany i w takie niskie temp nie zawsze się otwiera do końca w garażu jak było ciepło to i na starym 730N i starym ori 650N się otwierało ale chyba muszę dopracować zawiasy bo przespawane było z jednych do drugich ramie ze sprężynka i chyba coś zaciera dlatego tak jest Ale jak dla mnie idealnie teraz się otwiera - nic nie zmieniaj chyba że jeden siłownik działa inaczej niż drugi.. Bardzo fajnie to wygląda jak klapa zwalnia!
Fr0styyy. Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Imo fajnie wygląda jak klapa się tak zatrzymuje i dopiero później cała otwiera
kuba9001 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Opublikowano 8 Maja 2013 mała aktualizacja tematu:decayed: zdjęcia na szybko w aucie zagościła gleba gwint eibach pro street skręcony na maxa ale trzeba wyregulować co by równo stal kola 18 cali rs6 wymiana deski i całego środka na czarny została tylko kierownica i mieszek w swingu jakby ktoś był chętny to zapraszam:decayed: na razie jest skóra z elektrycznymi lędźwiami i schowkami pod fotelami ale bez grzania kupiłem maty ale nie pasują także mam do sprzedania jak coś pociągnąłem instalacje już pod elektrykę i grzanie foteli oraz elektrykę do tylnych szyb szukam tylko boczków skórzanych pod elektrykę z tylu jak na razie tyle bo fundusze na auto się wykruszyły ale planów jeszcze trochę jest
kuba9001 Opublikowano 8 Maja 2013 Autor Opublikowano 8 Maja 2013 idealna srebna a4 z zewnatrz do ideału z zewnątrz jej jeszcze trochę brakuje chociażby lakierniczo ale tym się kiedyś zajmę
Kwinto69 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 idziesz za ciosem widzę że nie tracisz czasu:naughty:
Kwinto69 Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 jak bym miał taką bazę tj z turbo tez bym porezał ---------- Post dopisany 25-05-2013 at 19:59 ---------- Poprzedni post napisany 14-05-2013 at 22:45 ---------- na żywo prezentuje się jeszcze lepiej pozdro zapomniałem oblukać to otwieranie klapy
elmo814 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 wyjebista taksówa, klienci smigaja pewnie na II strefie ................................................................................................................................. stad kasa na mody
Wojtek_A4 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 Auto zmienilo sie nie do poznania:wink: Ale na taxe wogole mi ono nie pasuje. Ja ledwo w 3 osoby jezdze:grin:
kuba9001 Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Opublikowano 28 Maja 2013 no na taxe to już się teraz nie nadaje sztywno bardzo i twardo ale fajnie się patrzy w lusterku jak ludzie na dołkach podskakują na tylnej kanapie heheh:decayed: ogólnie ciężko jest wjechać w niektóre miejsca ale daje rade
chomiczesq Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 przód auta super... ogólnie ciekawa Taryfa jak ogarnąć tak klape??
Kwinto69 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 led lewy od oświetlenia tablicy mryga ci jak stroboskop:wink: kulturalny kierowca grzecznie puszcza pieszych na żeromce
Tabasko Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 led lewy od oświetlenia tablicy mryga ci jak stroboskop:wink: kulturalny kierowca grzecznie puszcza pieszych na żeromce Tez kiedys widziałem Kube na mieście i wiesz co...przypomnial mi się pewien film:decayed: TAXI, tak pięknie szybko wchodził w zakręt na 1905 roku hehe
Rekomendowane odpowiedzi