Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

R8 V8 Silver Blitz :) Golas z nudnym kolorem :) Update - Fotki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Automat > manual :wink:

Opublikowano

a w jakim sporcie uzywa sie teraz manuala ?

Opublikowano
  • Autor

tu nie chodzi o sport a przyjemnosc z jazdy ja wole manuala inni automaty ot cala filozofia

Opublikowano
  • Autor

nie nigdy jeszcze ale widzialem na fisie taka opcje tylko nie wiem czy da sie cos w niej zmienic

Opublikowano
  • Autor

no mnie tez :wink: jest jakas opcja tego co grzebalem ale nie wiem teraz dokladnie za chwile jak dojde do siebie to sprawdze :drunk:

Opublikowano
  • Autor

a wiec nie ma opcji ktora ustala jasnosc ledow jest tylko do comming home dlugosc czasu swiecenia led

---------- Post dopisany at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany at 16:12 ----------

panowie ma ktos moze takie wentylki

-NEU- orig. Alligator RDV001 Ventil 43mm für RDKS VW AUDI PORSCHE BMW universal | eBay

Opublikowano

Koleś za***iście bije biegi w górę, ale porównania do S-tronica nie ma.

Opublikowano
  • Autor

no niestety s-tronic jest duzo szybszy od manulala ale ja i tak wole manual wiem ze to ja nim wladam a nie jakis automat mi bedzie biegi mieszal :decayed:

tu chodzi o frajde z jazdy a w manualu jakos mnie sie wydaje ze jest wieksza :wink:

Opublikowano
no niestety s-tronic jest duzo szybszy od manulala ale ja i tak wole manual wiem ze to ja nim wladam a nie jakis automat mi bedzie biegi mieszal :decayed:

tu chodzi o frajde z jazdy a w manualu jakos mnie sie wydaje ze jest wieksza :wink:

To tylko tak dla porównania, nie po to żeby najeżdżać. Widać w porównaniu do filmu z S-tronic'iem jak jedzie manual i jak DSG

Opublikowano

Wszystko gites, tylko oryginalny sterownik DSG obcina niutki....

Opublikowano
  • Autor

do wyscigow czy do startu z kreski jasne ze s-tronic bedzie lepszy ale jak mowie mnie tam on do niczego potrzebny nie jest bo sie nie scigam a czy robi setke w 4 czy 4.5 sek co to za roznica dla mnie ?

mnie nie chodzi o bicie rekordow czasowych a o fun z jazdy autem i mieszaniem biegami :wink:

Opublikowano
do wyscigow czy do startu z kreski jasne ze s-tronic bedzie lepszy ale jak mowie mnie tam on do niczego potrzebny nie jest bo sie nie scigam a czy robi setke w 4 czy 4.5 sek co to za roznica dla mnie ?

mnie nie chodzi o bicie rekordow czasowych a o fun z jazdy autem i mieszaniem biegami :wink:

Popieram rencami i nogami. Może być sobie najlepszy automat na świecie ale niestety nie da się poczuć takiej "władzy" nad samochodem jak jadąc mocną bryką z manualem.

Opublikowano

No macie racje ale od czego są manetki za kierownicą od zmiany biegów które możemy zmienić w każdej chwili i wyłączyć drania by sam nie przełączał lub nastawiał bieg?

Opublikowano

Pikne auto:) Pozazdrościć:P

Opublikowano

Brysio na co te przegazówki przy redukcjach biegów pod koniec filmu?

Opublikowano
  • Autor

bo hamowal silnikiem koles dlatego tak mu scinalo przy zmianie biegow w dol - innego wytlumaczenia na to nie mam ja uzywam do tego hamulca:hi:

---------- Post dopisany at 18:29 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ----------

No macie racje ale od czego są manetki za kierownicą od zmiany biegów które możemy zmienić w każdej chwili i wyłączyć drania by sam nie przełączał lub nastawiał bieg?

manetki sa jak silikonowe cycki niby cycki ale nie taka frajda jak naturalne nooo :kox: kobiety powiedza Ci to samojesli wiesz o czym mowie

:wink:

---------- Post dopisany at 18:29 ---------- Poprzedni post napisany at 18:29 ----------

Pikne auto:) Pozazdrościć:P

podziekowal :wink:

Opublikowano

Dokladnie Brysio, lepiej tego nie mozna bylo ujac :grin:

Manetki manetkami ale nie ma to jak sprzeglo, lewarek do biegow i koordynacja pracy rak i nog.

PS. Nie jedzie.... 1.9 na chipie pojedzie.... (Insider) :wink::grin:

---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 21:26 ----------

Brysio na co te przegazówki przy redukcjach biegów pod koniec filmu?

Nie wiem czy to nie jest przypadkiem przez sterownik silnika wymuszane przy redukcji. Jak jechalem ostatnio z kolega Panamera na automacie co prawda, to w czacie hamowania zrzucala sobie biegi i wlasnie sama przegazowki robila.