Brysio Opublikowano 15 Lutego 2013 Autor Opublikowano 15 Lutego 2013 toz przecie ja bym go nie odwalil nie mam takiego celnego oka ale sa goscie co by mogli a spala zawsze caly bak jeszcze sie nie skarzyl ze nie chce spalic teraz czeka w garazu i mu sie nudzi bo sniegi a w taka pogode nie bede go ruszal bo strach:wink:
Buba Opublikowano 15 Lutego 2013 Opublikowano 15 Lutego 2013 nie ma alternatywy ale z tego co się orientuje to powstaje nowa partia- NMNKG - Nie Mam Na Kogo Głosować
Brysio Opublikowano 17 Lutego 2013 Autor Opublikowano 17 Lutego 2013 jest panowie tylko kalachem w tym bajzlu mozna zrobic porzadek inaczej bida kupielem sterwonik do kamery cofania mam nadzieje ze bedzie sprawny jeszcze tylko wiazke z kufateca musze dorwac no i troche ciepla potrzeba to zaloze kamerke i pdc przod
Buba Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TuhOL74TiHI#! "nie chce za***rdalać bo jeszcze jestem na lekkiej bani ", "no i co k**wa"
Brysio Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 hah no dobre dobre ale ja w zimie tez bym tak nie jechal bo mi auta szkoda koles mial racje zeby nie szalec bo d*pa w r8 lata zwlaszcza na takiej lekko mokrawej drodze ale nie powiem to ttrs tez ladnie lata
Buba Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 ale on mówił że jest jeszcze na bani a nie że zima. zresztą w stolicy jest cieplutko
Brysio Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Opublikowano 6 Marca 2013 no ja wiem co mowil ze sie kolesie nie boja z takimi jezdzic ja nie moge smierc na kolkach
seves Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 Brysiu czy byłbyś tak uprzejmy i umówił się z Andrzejem Srb?
Brysio Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Opublikowano 7 Marca 2013 napisz mi na priwa o co biega a zgadam sie z nim bez problemu
seves Opublikowano 7 Marca 2013 Opublikowano 7 Marca 2013 napisz mi na priwa o co biega a zgadam sie z nim bez problemu taki żarcik oczywiście
wrclaguna Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Fajna Audi R8 V10 "ANDERSON GERMANY SONDERUMBAU" VOLL!!! jako Samochód sportowy/coupé w Düsseldorf
Brysio Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 z zewnatrz bardzo fajna ale srodek sfajdali tym zolnym ale o gustach sie nie dyskutuje dzisiaj i wczoraj bylo plus 15 wiec masze juz przepalona musialem wydech wyczyscic co by calkiem nie zardzewial stala w sumie 5 tygodni za tydzien ma byc trening adac wiec sie wybiore na tor posmigac i sprawdzic jak sie bokiem lata kazdy taki trening daje znizki w ubezpieczalni wiec musze
Hans47 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Wlasnie tez sie zastanawiam zawsze jak ogladam auta na a4 forum skad Ci ludzie biora pieniadze na te wszystkie mody? Zeby utrzymac sie siebie rodzine no i samochod a mody musielibyscie zarabiac minimum 5tys a kolega od R8 to 50tys.
wladi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Wlasnie tez sie zastanawiam zawsze jak ogladam auta na a4 forum skad Ci ludzie biora pieniadze na te wszystkie mody? Zeby utrzymac sie siebie rodzine no i samochod a mody musielibyscie zarabiac minimum 5tys a kolega od R8 to 50tys.Ty się chłopie nie zastanawiaj tyle tylko weź się do roboty:grin:
Nowak_zg Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 na zywo robiła robote wczoraj w rothenburgu kto nie byl niech zaluje
Hans47 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 to co jest wlozone w opony to jakis koszmar.
Brysio Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 wies nad wsiami wstydzilbym sie tym jezdzic nie wazne co by to mialo nie byc tak oto widac niemieckie bezguscie w dodatku one sa nielegalne bo wystaja poza auto wiec tylko na show moze jechac nic wiecej totalna beznadzieja sa fele o miliard razy ladniejsze niz te 5tysi to mi ledwie na paliwo miesiecznie starcza jedno tankowanie 90l to jest ca. 150€ i styka max na 400km ---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ---------- ale naprawde niektore te auta tak zwiesniaczone/zturasione ze normlanie wstyd by mi bylo wsiadac
Rekomendowane odpowiedzi