sebul Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Dzis jak zebralem kolegow i jechalsimy w 5 , stanalem na chwilke poczekac na kolege, posiedzielismy i p ochwili juz szybki ladnie zaparowaly, czy to normalne teraz czy mam cos nie tak ?Auto zgasilem... a jak jechalem i bylo na auto w klimie, to i tak lekko moja szyba po stornie keirowcy byla przyparowana i w rogach przedniej tez...czy moze za wysoka temp byla ustawiona ? Filtry wszystkie wymieniane niedawno.
MarianekZg Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 w/g mnie jak jest faktycznie duża różnica temp. + 5 chłopa to tak może być
sebul Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 Zdziwilo mnie to, bo jak jezdze sam lub z jedna osoba to takiego czegos w takim stopniu nie ma, klima na 1 kreske i jest ok
Chuck Norris Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Tak się będzie działo, nic się nie martw. U mnie to samo jest, filtry wymieniane na bieżąco, odpływy drożne i paruje jak więcej osób jest. Druga sprawa jak masz mokro na dywanikach to musi to jakoś parować też, możesz kupić antifoga, ktoś z forum testował i chwalił bardzo . Może też koledzy byli pod wpływem to i szyby szybciej parują :decayed:.
Gracjan Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Jak szyby brudne i tłuste to też szybciej zaparują
sebul Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 Dywaniki mam gumowei raczej wody nie ma, ale moze wezme i umyje szybki plynem z antyfogiem, zobaczymy co to da, chociaz w 5 jezdzic juz raczej nie bede
audiKSP Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ja codziennie rano jadę w cztery osoby i mam to samo. Myślę że to normalne jak 4 czy 5 osób oddycha. Jak jadę sam wszystko jest ok.
kruper Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 dokladnie, wszystko zależy od ilości osób w aucie, w szczególności różnice temperatur na zewnątrz i w środku auta.
Artur82 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 sorry ale może z dwóch z pięciu było po piwku
szakal222 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 FOX ANTI-FOG K2 200ml - zapobiega parowaniu szyb ,ja tez mialem takie problemy zrobilem tym wynalazkiem ,i spokoj ,przynajmniej u mnie , cena ok. 6zl. i pamietaj zostaw jedna szybe najlepiej 2tylnie bez stosowania tego
pakotomasz Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 FOX ANTI-FOG K2 200ml - zapobiega parowaniu szyb ,ja tez mialem takie problemy zrobilem tym wynalazkiem ,i spokoj ,przynajmniej u mnie , cena ok. 6zl. i pamietaj zostaw jedna szybe najlepiej 2tylnie bez stosowania tego Z ciekawości zapytam po co należy zostawić przynajmnie jedną szybę bez stosowania tego preparatu?
Hans47 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 A ja uwazam ze to wina wilgoci w samochodzie umnie bynajmniej tak jest gnoj pod gumowymi dywanikami. Sprawdz czy moze gdzies wody nie masz.
krzysieksc83 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 nie ważne jakie masz dywaniki woda i tak się dostanie pod nie nawet jak jedziesz na myjnie to ci wymyją i wsadzą wilgotne najlepiej załącz klime ona wysusza powietrze
Slyzgy Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Samochodowy pochłaniacz wilgoci DumpOff 2sz=1grat (2855183825) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. slyszalem że to pomaga 120 osób kupiło wiec moze cos w tym jest
kamilGZB Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 FOX ANTI-FOG K2 200ml - zapobiega parowaniu szyb ,ja tez mialem takie problemy zrobilem tym wynalazkiem ,i spokoj ,przynajmniej u mnie , cena ok. 6zl. i pamietaj zostaw jedna szybe najlepiej 2tylnie bez stosowania tego Z ciekawości zapytam po co należy zostawić przynajmnie jedną szybę bez stosowania tego preparatu? Zobaczysz czy to zapobiega parowaniu:wink:
krzysieksc83 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Opublikowano 26 Grudnia 2012 każdy sposób dobry ważne żeby się sprawdzał
sebul Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2012 Filtr wymienay niedawno, ostatnio jechalem w 4 osoby i nic spokoj jak wlaczylem na przednia szybke i nogi... nie bede sobie tylka tym zawracal
szakal222 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 FOX ANTI-FOG K2 200ml - zapobiega parowaniu szyb ,ja tez mialem takie problemy zrobilem tym wynalazkiem ,i spokoj ,przynajmniej u mnie , cena ok. 6zl. i pamietaj zostaw jedna szybe najlepiej 2tylnie bez stosowania tego Z ciekawości zapytam po co należy zostawić przynajmnie jedną szybę bez stosowania tego preparatu? bo wilgoc gdzies soie musi skroplic ,u mnie to dziala trza sie niezle nameczyc zeby to prawidlo na szybe nalozyc ,musi byc perfekt czysta ,sucha i najlepiej ciepla ,jak juz prysniesz specyfikiem ,polerka tego do czysta ,jak cos spartolisz jak ja za pierwszym razem to bedziesz mial mgielke w sloneczne dni ,i wcale ta m,gielka to nie wilgoc tylko ten preparat ,musialem kombinowac bo ciagle mam mokry dywan kierowcy juz szukalem pare razy gdzie woda sie wdziera ,ale znalazlem tylko jedno miejsce zrobilem a itak dalej tak samo
krzysieksc83 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 pojeździ troche z klimą załączoną i parowanie ustanie u mnie tak było
Rekomendowane odpowiedzi