mrog Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo603 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam wszystkich użytkowników Audi A4. Od ok miesiąca jestem posiadaczem bordowej Audi A4 1.6 ADP 1995 rok sedan, przesiadłem się z Astry F 1.6 hb i byłem zarejestrowany na www.autokącik.pl Forum przeglądam juz od kilku tygodni, a dzisiaj postanowiłem sie wkońcu zarejestrować(mam pytanie - czy można kupic jakieś naklejku klubowe, posiadacie cos takiego?) Mieszkam w Jedliczu małym miasteczku koło Krosna w województwie podkarpackim. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Szczołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuti Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam kolegę z podkarpacia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witamy kolejne 1,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiki22 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Czesc.Witam wszystkich forumowiczów! Od niedawna jestem wlascicielem Audi A4, 1.9 TDI, S-line, 130 Km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 hey :th: witam fana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TTom3k Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrzy Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Jestem posiadaczem a4 od tygodnia.Jestem zaaadowolony na max!.Jest to machina 1997 1.9tdi(110),avant.Silnik AFN czy ja posiadam to dwumas??? bo nikt nie może mi udzielić sensownej odpowiedzi auto wyprodukowali pod koniec 2006 roku.A TAK WOGÓLE TO SZUKAM SKÓRY DO TEGO AUTA JEŚLI KTOŚ WIE GDZIE MOŻNA KUPIć JAKIEŚ DOBRE FOTELE PROSZę DAć ZNAć.Dzieki! POZDRAWIAM WSZYSTKICH! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość spedyt Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witamy na forum Mógłbyś jednoznacznie określić skąd jesteś Wrocław czy Koszalin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam wszystkiego się dowiesz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 hey :th: witam fana w SubTeam Avant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Serwus Kolego z Koszacławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi