kris_rs Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 Witam wszystkich.....od tygodnia jestem juz posiadaczem tegoż modelu wiec postanowiłem sie również zalogowac do grona szcześliwców posiadających takie bryczki A U D I A 4 !!!!!!!!!! :-D
kozaTD Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 Cześć, Pozdrowienia dla szczęśliwych posiadaczy "klekocików" :audi:A4-1Z
Katarzyna i Albert flor Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 Witam wszystkich użytkowników strony www.a4-klub.pl. coś o nas.... jeździmy audi A4 (hihihih)w kolorze pieknej mlodej trawki, nasi znajomi mówią o naszym autku żabka albo miętówka czasem dropsik. jeździmy nim dopiero 3 miesiące ale już się w niej zakochaliśmy... pozdrawiamy raz jeszcze Katarzyna i Albert Flor
Wihajster Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 hejka ale AVG nie bylo w 96 r jak juz to AFN
eMeM Opublikowano 30 Maja 2007 Opublikowano 30 Maja 2007 Witam wszystkich, na forum zagladam juz jakis czas, bo w glowie mi chodzi pewnien pomysl,a mianowicie kupno A4 Waham sie jeszcze miedzy wlasnie A4 a mniejszym bratem, A3, ale mam nadzieje, ze mnie nakierujecie na sluszny samochod. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi