lukaszek13ns Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witamy witamy nowego kolege na forum
M@jki Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witam. Jestem M@jki i jestem szczęśliwy, że mogłem dołączyć do tak dużej rodziny fanów A4. Moje Audi A4 to już drugi samochód od producenta z Inglostad poneważ pierwsze było Audi Coupe 2.3 z 1991 roku. Mam nadzieje, że przy waszej pomocy użytkowanie mojej A4-ki będzie przebiegało bez większych problemów. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie.
woncheck Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 WItam jeszcze nie jestem szczesliwym posiadaczem A4 ale jestem w trakcie poszukiwan:) Witam all
consono111 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witam wszystkich, Darek Warszawa jeszcze nie śmigam A4 ale już niedługo..... mam cichą nadzieję że z Waszą pomocą uda mi się nabyć coś sensownego pozdrawiam weteranów A4
mario75 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witam wszystkich forumowiczów! Od kilku dni jestem posiadaczem nowej A4 i postanowiłem do Was dołaczyć. Jest to moje pierwsze niemieckie auto i póki co jestem zadowolony. Pozdrawiam!
slawek66 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Witamy na forum Zapraszamy do zrobienia i pokazania zdjęć tego cacka.
Rekomendowane odpowiedzi