rex Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 witamy na pokadzie a pytania to w innym dziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Witaj na forum ja bym wybral 1.8 T , wiecej z tym mozna zrobic , a tiptronic?? , nigdy !!!!! nawet zeby mi granat urwal reke ...wybieram manuala pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rtocki Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 pzdr. wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Badix Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Siemka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonnen_x Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 HeYa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gisbern Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam wszystkich!! Kupiłem a4 2.5tdi avant ale narazie była krótka jazda , bo czekam na papiery od celników.Długo je szukałem i znalazłem :dance:odpisze więcej jak zdążę się nią nacieszyć. Pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti261 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonnen_x Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 HeYA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skary Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam wszystkich, Nie jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem własnego Audi, ale strasznie zachorowałem i przymierzam się do zakupu A4 Avant 1.9 TDi Quattro. Wszystko zaczęło się od A3 (125 KM) z 97r mojego dobrego znajomego. Od tego momentu zakochałem się Audi. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witaj w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 strzala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_J Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witam, Jestem szczęsliwym posiadaczem A4 AVANT 1,9 TDI 130 PS. To moje pierwsze Audi, na pewno nie ostatnie pozdro dla wszystkich Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 powitac nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi