krystian3769 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Powitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadzik Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam serdecznie jestem posiadaczem audi a4 b6, chciałem pozdrowić wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrulawawa Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witaj Arku A tak przy okazji, to długo myślałeś nad swoim nickiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_quattro_ Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matissnk Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam nazywam się Mateusz obecnie mieszkasz w Sanoku od półtora roku jeżdżę Audi A4 B6 jednym z poprzednich dupo wozików też było Audi lecz troszkę mniejsze bo A3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam kolegę z byłego miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ariel393 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam wszystkich posiadaczy audi, do usłyszenia na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaju290119 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Witam , Mam na imię Marcin i zacząłem źle swoją przygodę z Audi - silnik kaput . Ale nie zrażam się do marki , bo reszta jest super . Jestem w trakcie wymiany motoru z AVG na AFN . Kupiłem goły słupek . Mam nadzieję że dalej będzie ok Edytowane 6 Września 2015 przez gaju290119 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szakla78 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 A witam zgorzeleczczanina... Byłego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mody1125 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Dobry dzień wszystkim razem i każdemu z osobna:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo1 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekrut.old Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam wszyskich serdecznie, nazywam się Robert, pochodzę ze Szczecina, planuje kupić OOOO i dlatego tu sie znalazłem. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi