falko29 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 WitamZakupiłem a4b6 2.5 tdi 180 AKE Quattro tiptronicMam nadzieję, że pojeżdżę tym troszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanato124 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witam również z Zamościa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witaj w gronie forumowiczów i zapraszam na spot info w moim podpisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrico9 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Witam, jestem posiadaczem Audiczki od około miesiąca, mam kilka pytań i wątpliwości, ale może znajdę odpowiedzi w forum bo trochę tego jest. Pozdro Edytowane 9 Września 2015 przez Patrico9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek98 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Widze że dużo ludzi z Zmc jest. Popraw link bo klikajac otwiera sie strona główna forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 siema , w niedziele spot , info w watku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny3211 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witam wszystkich jestem szczęśliwym właścicielem Audi a4 B5 98 r i dokładnie od Lutego pokochałem markę Audi <3 Mam nadzieję ,że mogę liczyć na pomoc starszych ( bardziej doświadczonych A'czwórkowiczów ) Żeby nie spamować od razu zadam pytanie które nurtuje mnie od dłuższego czasu czy to prawda ,że w B5 jest orginalny subufer w bagażniku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witaj Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarob7 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Miałem b5 z której byłem zadowolony, teraz mam b7 i nie zawiodłem się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaju290119 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Dzis odebralem swoje audi po wymianie silnika , zrobilem trase 170 km . narazie jest ok . jutro jade na kompa na kontrole ustawienia pompy , wtryskow i ogolnie sprawdzic zalozony slupek AFN na gratach AVG . wszystko podeszlo i znow ciesze sie jakoscia AUDI Edytowane 9 Września 2015 przez gaju290119 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witaj i zapraszamy na spota w niedzielę pod areną o 17 pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witaj zapraszamy na spota w niedzielę pod areną o 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Witaj zapraszamy na spota w niedzielę pod areną o 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serweroo Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Wodzisław Śląski Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tooomeeczek Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Witam jestem od pół roku posiadaczem ciemnoszarej(pisze z pracy to nie podam nr odcienia koloru [emoji14] ) A4-ki b6 w silniku diesla 1.9tdi o mocy 130 KM. Dopiero zdecydowalem sie tu pokazac teraz choc od samego poczatku posiadania audi podgladam forum Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy93 Opublikowano 10 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 (edytowane) Witam wszystkich, na imię mam Krzysztof. Na chwile obecną brak autka, dopiero szykuję się do zakupu Edytowane 10 Września 2015 przez Krzy93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi