jacek70 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam wszystkich Forumowiczów Mam na imię Michał i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem A4B8 1,8TFSI 120km. Pozdrawiam Cześć, jak się autko sprawia? Bierze olej? Nie bierze. Z Kolega juz sie znamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele13 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam wszystkich. Co prawda jestem szczęśliwym posiadaczem juz kolejnego Audi juz od wielu lat to dopiero teraz rejestruje sie na tym forum dlatego tez chciałem się z wszystkimi serdecznie przywitać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek 1.9 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Wiataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiu30_1985 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele13 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam rowniez serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysoczanin Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam! Stałem się posiadaczem(mam nadzieję, że szczęśliwym:D) Audi A4 B7 2.0TDI Quattro które stoi u mechanika i czeka za częściami i dlatego założyłem konto i liczę na pomoc użytkowników! Pozdrawiam i zaraz zamieszczę post w odpowiednim dziale! Peace Out! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elioneq Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek07 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam użytkowników forum a4-klub.pl Nazywam się Tomek i jestem z okolić Bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kastro Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam wszystkich. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie w swoje szeregi i pomożecie w razie problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ccamillo Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam wszystkich. Stałem się, mam nadzieję, szczęśliwym posiadaczem Audi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elioneq Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cibor Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam wszystkich forumowiczów jeste posiadaczem a4b7 2007 2.0tdi brf i chciałbym dowiedzieć się coś na temat tego auta, bo chyba mam awarie pompy będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz1201 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witam, może panowie uda sie jakis maly spocik zrobic w Świeciu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witaj ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witaj ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlad Opublikowano 12 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witam, mam na imie Marcin i interesuje się chip tuningiem oraz elektroniką samochodową . Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi