Faraday Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam wszystkich serdecznie z Krainy Jezior
killplama Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam wszystkich fanów marki Audi.
bullecik Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 witaj, no to niefart rzeczywiście z tym prawkiem....ale poczytaj,pokupuj fanty i rezaj No niefart straszny, ale trzeba odpokutować (chociaż przekroczyłem prędkość w sobotę rano gdzie na 2-pasmowej drodze, bez przejść dla pieszych, bez skrzyżowań, nie było absolutnie nikogo, tylko ja i jadąca za mną insignia z wideorejestratorem, no ale pretensje moge mieć tylko do siebie samego...) Co do auta juz rezam- aktualnie auto wybebeszone do gołego- środek S-line montuje (czarny sufit ze słupkami itp), el szyby na tył, fotele półskóry, zmieniam kiere na 3 ramienną, dokładam MFA, tempomat, lusterko fotochrom, pakiet oświetlenia, relingi z czarnych na srebrne zmieniam, od razu audio i zabezpieczenia montuje jak już wszystko mam rozebrane . Mam jeszcze ponad 2 miesiące na skończenie wszystkiego na spokojnie, pewnie o niejedno zapytam. Właśnie wertuje forum i przynajmniej wiem co i jak ugryźć bo bez tego ani rusz
Marteka4 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Witam wszystkich , posiadam juz któreś audi z kolei a o forum usłyszałem od kolegi , że można się dowiedzieć tu ciekawych rzeczy , więc jestem ...pozdrawiam
prezes13 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 Pozdrowienia dla wszystkich,i do usłyszenia.
mr0death Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Witam, was, w lipcu nabyłem Audi a4 b5, 1,8 ADR, sedan, kolor srebrny ) zrobiłem nim juz 7tyś km. autko świetne, ale drobne usterki czasem potrafią zdenerwować Edytowane 30 Listopada 2015 przez mr0death
adtzc Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Witam wszystkich jestem z woj Pomorskiego Forum jest poświęcone najlepszej marce Audi i widzę że można wymienić się ciekawymi doświadczeniami i nie tylko dlatego też tu zawitalem Pozdrawiam Edytowane 30 Listopada 2015 przez adtzc
cupek97 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Witaj! Dobrze trafiłeś jeśli chodzi o to forum.
Rekomendowane odpowiedzi