Łukasz Kuźniarz Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witam wszystkich klubowiczów chciałem przedstawić moją A4 b5 97r 1.6 ADP ściągnięta niedawno z niemiec bez wyposażenia jedynie 2 elekt. szybki. Dość zadbana, a z czasem i ja zadbam o nią jak należy i pare rzeczy do niej wpadnie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kowalski Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Przymierzam sie do zakupu A4 i bede mial pare pytan! pozdrawiam Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Tomek Kowalski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witaj ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witaj ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lajon Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Cześć, od 3 tygodni jestem posiadaczem Audi a4 b6 1,9 TDI AVF, S-line Forum już parę razy pomogło mi w rozwiązaniu różnych problemów, teraz czas na własne konto. Witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garmin88 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witam bardzo serdecznie. Jestem posiadaczem audi a4 b6 1.9 tdi 130 km z 2002 roku. W ostatnim czasie autko troszkę kaprysi ale mam nadzieję, że dzięki forum wyjdziemy na prostą. Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyna93 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Wreszcie mogę się przywitać. Po około 1,5 miesięcznych poszukiwaniach udało się zakupić Audi A4 w nienagannym stanie Mam nadzieję na dłuższą współpracę, gdyż mam nadzieje na kilka lat eksploatacji mojego nowego - starego autka Autko to Audi A4 B5 Avant - Biały - 1.8T + LPG + automat zwykły - czarne skóry (niegrzane) - 4 el. szyby - drugi właściciel w Polsce - od 2012 roku na naszych drogach. Pozdrawiam. Edytowane 5 Grudnia 2015 przez szyna93 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortek1986 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 powitać kolege:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek76 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PETER457 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Wita, Gniezno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faraday Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucmin Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinpomoc Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi. serdecznie pozdrawiam wszystkich użytkowników tej marki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_quattro_ Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Mam na imie Paweł Ja to Cie chyba skądś znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witaj☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarfab0511 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 witaj który rok jaka audi pochwal sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frost84 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Witajcie . Mega dobrze, ze trafiłem na tak znaną stronę, ponieważ jesteś początkująca osobą , która zaczyna swoja przygodę spod znaku "S" w olimpiadzie. Potrzebuje porady dotyczącej kodowania bram (system Home Link) w audi S4 (wersja USA). Czy zza oceanem są inne fale i będzie ciężko zaprogramować z silnikami do bram firmy Nice w PL? Drugi temat to sprawa bardziej poważna , ponieważ chciałbym podnieść moc a aucie i tu potrzebuje fachowej lektury.. gdzie warto zmienić oprogramowanie -firma/ dane osoby , czy jest to bezpieczne dla serii, jakie max. moment można osiągnąć i moc w KM. Pozdrawiam , Frost84 Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Frost84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi