rajder Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 witam wszystkich jestem nowym uzytkownikiem a4 awant 1.9 110ps
Gość nuti Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Witam kolege z Tarnowa trafny wybór w życiu zrobiłeś :a4fan:
Gard Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Hej. Pozdrowienia z Białegostoku na wstępie od niedawna ujeżdżam srebrne B6 1.8T AVJ w Avancie. Postanowiłem dołączyć do Waszego grona ze względu na respekt do marki (BMW też lubie ). Mam nadzieje, że w razie czego będziemy sobie nawzajem służyć pomocą. Pozdrawiam Łukasz
sylas Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Mam problem ze swoją AUDI 1,9 TDI 110 KM '99 rok quattro.Jak narazie żaden mechanik nie wie co się dzieje z moim autem .Podczas odpalania i gaszenia auta słychać stukot pod podłogą mniej więcej na wysokości przednich foteli oraz podczas hamowania silnikiem dość głośny szum i delikatne drgania. Nie ma znaczenia czy silnik jest zimny czy ciepły.Proszę o pomoc.
Gość spedyt Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 Witamy na forum Na pewno znajdziesz tu odpowiedzi na swoje pytania
wiki Opublikowano 24 Lipca 2007 Opublikowano 24 Lipca 2007 kolego falstart ! tu się witamy a nie zadajemy pytania czy sie użalamy, od tego są świetnie skonstruowane działy na tym forum więc ... witamy na pokładzie
Rekomendowane odpowiedzi