angela Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam No wkoncu kolejna kobieta Chlopcy juz zdazyli zaprosic na jutrzejszego spota......a wiec ja rowniez sie do tego dolaczam.... Jest fajnie......wpadaj smialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No ja nie wiem, jak Ci się udało, żeby w samym przywitaniu tyle ekipy warszawskiej zdążyło z zaproszeniami. To Ci wróży co najmniej ciekawą karierę na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Siemanko koleżanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabalaba Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Bardzo mnie to cieszy. Czuję, że bedą z wami fajne imprezki, pewnie nie tylko na Promenadzie. To zalogowanie sie tutaj to był bardzo dobry pomysł. Do zobaczenia jak nie jutro to za tydzień. Kaśka P.S. Angela jeśli to Twoje autko jest na zdjęciu pod opisem to masz rewelacyjna furkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pelex Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwuju Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 witam wszystkich. audi a4 b5 1995r 1.8T, nie moje, a siostry ale do naprawiania kogos trzeba:) zarejstrowalem sie aby zadac kilka pytan. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witam. Mam na imie Daniel. Poruszam sie B5 1,8 AEB Quattro po modach silnika. Zawitałem na forum dzieki koledze L.I.O.N. Mam kilka problemików z niunią a nie uznaje mechaników. DLatego zajrzalem tutaj poniewaz podobno troche wiecej grzebiecie sami niz ludzie na AKP Zaraz napisze jakies dwa tematy z prosbą o pomoc A niunke opisze potem bo mam mało czasu dzisiaj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 A witamy witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuti Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuti Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barneius Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Heja! Mieszkam w Łodzi. Od stycznia jestem szczęśliwym właścicielem srebrnego A4 Avant 1.9 TDi, 131 koników, produkcja 2002. W autku zakochałem się od pierwszego wejrzenia! Na forum znalazłem kilka przydatnych informacji i tak sobie pomyślałem, że to już najwyższy czas przedstawić się forumowiczom! A zatem: Wielkie Yo dla wszystkich ziomali w A4! Mam nadzieję, że wkrótce znajdę czas na sfotografowanie swojej srebrnej strzały i umieszczenie tu fotek - z przyjemnością się pochwalę ; ) barneius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nuti Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Yo witamyw klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzo-Dzo Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Szczałka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi